in

Це було незабутньо! — Максим Галкін показав відео переповненого залу у місті з великою українською діаспорою

Незважаючи на перепони, які створила російська влада перед Максимом Галкіним, йому все ж вдалося феєрично розпочати новий концертний сезон.

Стартував він у далекій Австралії, у місті з однією з найбільших українських діаспор у світі — Брісбені. Скоріше всього, такий вибір чоловік Алли Пугачової зробив невипадково, адже виступ артиста, який палко підтримує нашу країну у боротьбі з російською агресією гарантував йому там аншлаг і теплий прийом.

Судячи з кадрів відеозапису, яким гуморист поділився після концерту, вечір дійсно видався яскравим. Публіка у переповненому залі стоячи проводжала артиста, а на передньому плані колоритно виділялася фанатка у вбранні кольорів українського прапора. «Дякую велике, гостинні глядачі у неймовірно красивому Брісбені! Незабутньо❤️», — написав розчулений артист.

Підписники Максима Галкіна залишили йому багато теплих і вдячних слів у коментарях:

  • Макс! Дякую, що Ви проти війни! Дякуємо Вам за розуміння того, що відбувається від усіх мешканців Харкова!!!!! Успіхів Вам!!!!
  • Найкращий Артист!!! Браво Максим!! Любимо Вас та сумуємо! 😍
  • Максим , величезна подяка за такий чудовий концерт, посміялися від душі!🤍
  • Максиме, браво! Не коментувала раніше, а зараз буду. На зло хейтерам і кремліботам! Саме після того, як ви висловили вашу позицію про війну, стала вашою шанувальницею. Дякую 👏
  • Пора в Одесу-маму!! Сумуємо за вами! Ну нічого скоро все скінчиться і будуть гастролі! А так.. «не було б щастя-та нещастя допомогло!!» — Ви вже Великий Маестро міжнародного рівня! Це перемога! Наші щирі вітання!!

Читайте також: «В мене українське коріння!»: що відомо про одеську бабусю голівудського актора Леонардо ді Капріо

«Нарешті насолоджується життям!»: Каменських помітили в Іспанії з новим обранцем

«Учасник бойових дій та чотири медалі «За відвагу»: за які заслуги екс-міністерка культури Білозір отримали державні винагороди