in

«Нарешті насолоджується життям!»: Каменських помітили в Іспанії з новим обранцем

Про негаразди в сім’ї української співачки Насті Каменської та репера Олексія Потапенко чутки ширяться ще від початку повномасштабного вторгнення.

Оглядач українського шоу-бізнесу Богдан Беспалов неодноразово наводив докази того, що між зірками пробігла чорна кішка. Однією із найбільших проблем стала зрада Потапа, про яку Настя знала, але тривалий час мусила миритися з цим. Знаменитості намагалися уникати запитань про їхні відносини, а якщо і доводилося давати якісь коментарі з цього приводу, то зазвичай вони були лаконічні і загальні: «У нас все добре».

Потап та Каменських

Але Беспалов намагався все ж докопатися до істини і зумів викрити новий роман Каменської. Як з’ясувалося, артистка виїхала в Іспанію і живе там разом зі своїм новим бойфрендом.

«Настя Каменських з новим чоловіком живе в Іспанії, у неї все добре. Потап десь далеко. Все що Анастасія могла вичавити з Потапа, вона вичавила. І зараз вона нарешті насолоджується життям», — поділився блогер.

Беспалов зізнався, що обранець Насті видний чоловік з гарними статками. І він готовий вкладати свої кошти у її музичну кар’єру, яка прийняла рішення стати іспанською співачкою.

«Вона вирішила розірвати зв’язок з Україною, але виступати під українським прапором, періодично сюди приїжджати, знімати контент і удавати, що красива українка танцює гопака. Ось вам і патріотизм», — додав Беспалов.

Варто нагадати, що декілька днів тому репер уперше визнав свою провину у кризі в їхній сім’ї. На своїй сторінці в Інстаграм співак він виклав колаж із кількох фотографій. На одній з них Потап позує у світшоті з написом «Sorry», а на іншій знято маленького білого песика його дружини Насті Каменських.

Читайте також: Уже навоювався: Кондратюк довів, що Козловський більше не служить у ЗСУ

«В країні, де йде війна, ще не так просто стати на облік!» — дружина Анатолія Анатоліча, обурилася роботою ТЦК

Це було незабутньо! — Максим Галкін показав відео переповненого залу у місті з великою українською діаспорою