in

«Бісить цей шабаш, коли треба боротися за кожен донат» — українські зірки прокоментували суму, виділену на нацвідбір Євробачення

Фінал національного відбору на «Євробачення 2024» обійшовся українському бюджету у майже 11 мільйонів гривень.

Зірки українського шоу-бізнесу розійшлися в думках щодо доцільності виділення таких коштів на шоу в умовах повномасштабної війни. Зокрема, відома продюсерка Олена Мозгова присвятила цьому окремий пост у Facebook, де назвала те, що відбулося «подвійними стандартами».

«Королівство викривлених дзеркал і подвійних стандартів», – написала Мазгова.

Фото: Олена Мозгова. Facebook

Продюсер Василь Лисиця порівняв шоу із шабашем, висловивши впевненість, що сьогодні в першу чергу потрібно виділяти кошти на армію.

«В існуючій страшній реальності я категорично проти цього „аполітичного“ шабашу. Хай пробачать мене всі дотичні до цього творчі люди. Нам потрібен мільйон дронів, а не це. Сума, що витрачена на це шоу сягнула 11 млн. гривень. Це майже 290 000 доларів. Самі розумієте скільки за ці гроші можна придбати fpv, або комплектуючих до них», — відмітив шоумен.

Скріншот: Facebook

Такої ж думки дотримується співачка Lama. «Особисто мене бісить, те, що ці кошти можна було б спрямувати на забезпечення наших військових, натомість провести цей захід на волонтерських засадах… Чому ти маєш боротися за кожен донат і вкладати власні кошти, коли відбувається таких хаос „на горі“? Та коли вже там, у пріоритет поставлять життя українських воїнів, тих хто дає життя нам, цивільним», — написала артистка в Інстаграм.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Lama (Лама) (@lamaukraine)

В той же час ведучий фінальної частини конкурсу Тимур Мірошниченко вважає, що гроші були витрачені раціонально. «Так, ми всі цілодобово донатимо, але з іншого боку це такий тонкий момент. Ми постійно дивуємося, чому у нас дивляться «Слово пацана», а не щось інше. А потім дивуємося, чому ми витрачаємо кошти, наприклад, на Нацвідбір чи на знімання кіно. Я розумію, що зараз в пріоритеті ЗСУ, але культура та представлення України на міжнародній арені — це обов’язкове!» — зазначив шоумен.

Читайте також. «Попав у п’яну бійку!» — Данилко з’явився у кріслі журі нацвідбору Євробачення із заклеєним лицем

Українська Волочкова: Полякова в чому мати народила показала, як її відпарив бородатий дідок

У Тельців — бюджет у критичному становищі, а Близнюкам — випаде чудова нагода розкрити себе: гороскоп на 6 лютого 2024 року