in

При надії: 40-річна Джамала зізналася, що вагітна, і показала фото з чималим животом

40-річна українська співачка Джамала зізналася, що у її сім’ї очікується поповнення.

Артистка готується втретє стати мамою. Цю радісну новину переможниця «Євробачення-2016» повідомила на своїй сторінці в Інстаграм. У виконавиці вже є двоє синів, які народилася у шлюбі з Бекіром Сулейманом — 5-річний Емір-Рахман та 3-річний Селім-Гірай. На світлині, яку артистка показала підписникам, Джамала сидить на кріслі, ніжно обіймаючи руками свій округлий живіт. Про стать дитини та термін наразі сім’я тримає у секреті.

«При надії. Це настільки глибоко… і зараз зовсім інакше це сприймаю. Маю у собі Надію, Віру та величезну Любов!», — підписала вона світлину.

Джамала чекає на третю дитину

В Джамали вже, як традиція, при надії виступати на конкурсі «Євробачення». Адже під час першої вагітності у 2018 році та другої — у 2020 році співачка виступала на Нацвідборі. І ось, 3 лютого, вона знову з’явилася вагітною у ролі членкині журі та у фіналі заспівала чуттєвий та пронизливий трек «Мій брате».

Джамала заспівала у фіналі Нацвідбору

Читайте також: Оце так несподіванка: Дмитро Гордон зустрів Аллу Пугачову в столиці України

«Дві бабери з гібридним виттям» — Фаріон розкритикувала переможниць «Євробачення-2024», а сам конкурс назвала «евронікчемством»

Леви — проявлять лідерські якості, Овнам — романтичний день, а Близнюкам — можливість на мільйон доларів: гороскоп на 8 лютого