in

«Я учасник бойових дій — розраховував хоч на тисяч 50» — Зібров зізнався, яку пенсію отримує і якими пільгами користується

Народний артист України Павло Зібров наважився на відверте інтерв’ю радіо «Люкс ФМ» під час якого розкрив кілька маловідомих фактів із свого життя.

Однією із тем, яка зазвичай найбільше цікавить пересічних прихильників зірок — їхні статки. Знаменитий артист одразу відмітив, що після початку повномасштабного вторгнення кількість корпоративів фактично звелася нанівець тому зараз прибутки співака значно зменшилися. Виконавець хіта «Хрещатик» констатував, що зараз виступає переважно із благодійними концертами для переселенців і військових.

На запитання щодо розміру пенсії 66-річний Павло Зібров шокував глядачів відповіддю. Виявляється, Народні артисти України отримують не так вже й багато.

Це не грає ролі – ти народний чи не народний. Пенсія за вислугою років робиться, і які ти внески вносив у Пенсійний фонд. От і все… Я думав, що вони все підсумовують, підраховують. Плюс я учасник бойових дій в Афганістані – 45 років назад воював, і народний артист, і грамоти, і за заслуги. Я думав, зараз усе до купи, до купи й буде в мене пенсія тисяч 50. Фігу з маком. Сім п’ятсот!

Щоправда, Павло Миколайович, підкреслив, що може розраховувати не пільги. «Раніше у Ворзелі і Конча-Заспі ділянки виділяли під забудову… А зараз можу розраховувати на ділянку два на два на Байковому Кладовищі, як Народний артист», — пожартував легендарний артист.

Читайте також. Феєричне повернення: 74-річна Пугачова вийшла на сцену в Ізраїлі

«Він тоді підкупив мене, і мені досі за це соромно» — Олексій Суханов розповів, як заступився за батька, коли той зрадив маму

Українська Волочкова: Полякова в чому мати народила показала, як її відпарив бородатий дідок