in

«Він тоді підкупив мене, і мені досі за це соромно» — Олексій Суханов розповів, як заступився за батька, коли той зрадив маму

Популярний український телеведучий Олексій Суханов у рамках авторського проєкту «Говорить Суханов» на своєму YouTube-каналі поділився особистими подробицями із власного дитинства.

Зокрема, 50-річний шоумен розповів щемливу історію про свою маму, яка пережила зраду чоловіка. Особливо важкими ці спогади є для Олексія тому, що у той день він став на бік батька. Лише пізніше, він зрозумів, що батько підло обманув його, 10-річного хлопчака, підкупивши його іграшкою.

«Пам’ятаю випадок, за який мені досі соромно, коли батько не ночував вдома. Мені, напевно, було років 10. Він до ранку тільки повернувся. Звичайно, сталася велика сварка. А батько, знаючи про це, прийшов з величезним пожежним іграшковим автомобілем і подарував мені. Я тільки потім зрозумів, що він мене підкупив, але тоді я за нього заступився. Почав говорити мамі, нехай вона на нього не гримає», — розказав ведучий проєкту «Говорить Україна».

До слова, зараз Олексій Станіславович не спілкується з батьками, які підтримали вторгнення російської армії в Україну. Сам же ведучий, незважаючи на те, що народився в РФ, отримав українське громадянство і закликав прихильників говорити українською мовою.

«Розширюю території» — Потап сповістив про свій черговий виїзд з України у теплі краї

«Я учасник бойових дій — розраховував хоч на тисяч 50» — Зібров зізнався, яку пенсію отримує і якими пільгами користується