in ,

Українка, яка перемогла у конкурсі «Міс Японія 2024», відмовилася від титулу через скандал із впливовим лікарем

Японська модель з Тернополя Кароліна Шиїно, яка нещодавно стала володаркою титулу «Міс Японія — 2024», несподівано відмовилася від корони.

26-річна українка залишила свою Батьківщину у 5-річному віці і вже понад 20 років проживає в Японії та має громадянство цієї країни. Однак її перемога викликала дискусії в мережі серед користувачів, адже вони впевнені, що етнічна зовнішність дівчини суперечить цілям конкурсу і Кароліна  «не відображає справжню японську красу».

Проте причиною відмови від титулу Шиїно стало те, що навколо неї розгорівся новий скандал щодо її особистого життя. За інформацією японських видань стало відомо, що Кароліна тривалий час перебувала у стосунках з впливовим лікарем-інфлюєнсером, який має сім’ю та офіційно одружений. Організатори конкурсу підтримали рішення переможниці та попросили вибачення у зацікавлених сторін, маючи на увазі спонсорів та суддів. Також вони повідомили, що головний приз конкурсу чекатиме свою нову власницю до наступного року.

Кароліна Шиїно стала переможницею конкурсу «Міс Японія»

Українка на своїй сторінці в Інстаграм розмістила пояснення щодо ситуації, яка склалася навколо неї, заявивши, що не змогла відразу сказати правду через страх та розгубленість, які її оповили після виходу статті.

«Мені щиро шкода за величезну біду, яку я спричинила, і за те, що зрадила тих, хто підтримував мене», – написала Шиїно.

Українка відмовилася від свого титулу

Читайте також: «Бісить цей шабаш, коли треба боротися за кожен донат» — українські зірки прокоментували суму, виділену на нацвідбір Євробачення

У Тельців — бюджет у критичному становищі, а Близнюкам — випаде чудова нагода розкрити себе: гороскоп на 6 лютого 2024 року

Оце так несподіванка: Дмитро Гордон зустрів Аллу Пугачову в столиці України