in

Оце так несподіванка: Дмитро Гордон зустрів Аллу Пугачову в столиці України

Український журналіст Дмитро Гордон за фахом своєї професії встиг познайомитися та взяти інтерв’ю у багатьох відомих артистів та політиків.

У цьому списку фігурує ім’я легендарної радянської співачки Алли Пугачової. Ще будучи зовсім юним хлопцем, він поспілкувався з Примадонною в самому центрі Києва і на пам’ять вони вирішили зробити спільне фото. Це сталося у 1989 році, коли Гордону було лише 22, а Аллі Борисівні — 40. Архівним чорно-білим фото ведучий поділився на своїй сторінці в Інстаграм.

У кадрі зірки позують на фоні сірої будівлі. Співачка одягнена в трендовий на той час чорний светр з білим коміром, кардиган, укорочені джинси, світлі носки та темні туфлі на невеликому каблуку. Доповнила свій стильний образ знаменитість сонцезахисними окулярами. Гордон же постав в сірих штанах, світшоті з написом «перестройка» і мокасинах та з досить незвичною для нього тепер зачіскою — чорною буйною шевелюрою.

«З Аллою Пугачовою. Київ, 1989 рік», — коротко та лаконічно підписав світлину Дмитро.

Гордон з Пугачовою в Києві

В коментарях підписники висловили свої емоції від такого кадру:

  • «Дмитре, то це Ви, батько Галкіна?»
  • «Це у Вас перука?»
  • «Дмитре, оце так у Вас шевелюра!»
  • «Яке гарно фото! Раритет»
  • «Які ви були молоді…. як швидко летять роки…»

Читайте також: Українка, яка перемогла у конкурсі «Міс Японія 2024», відмовилася від титулу через скандал із впливовим лікарем

Українка, яка перемогла у конкурсі «Міс Японія 2024», відмовилася від титулу через скандал із впливовим лікарем

Стрільцям — шаленна вдача, овнам — до лікаря, терезам — скандал: Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 7 лютого