in

«Зліпили з того, що було!» — Максим Галкін провів унікальну екскурсію галереєю Вікторії у Мельбурні

Днями максим Галкін завершив свій концертний тур Австралією.

На згадку про відвідання найвіддаленішого материка гуморист провів своїм шанувальникам онлайн екскурсію однією з головних пам’яток країни — Національною галереєю Вікторії в місті Мельбурн. Завдяки своєму чудовому таланту зацікавити публіку культпохід вийшов дуже захоплюючим, незважаючи на те, що побачити шедеври глядачі могли лише через екрани своїх телефонів.

Наприклад, пародист звернув увагу на те, як оригінально організатори виставки поєднали в одному приміщенні експонати XVI – XVIII століть із картинами сучасних англійських художників. Композицію в одній із залів артист назвав просто, процитувавши рядки відомого хіта Олени Апіної: «Я його зліпила з того, що було».

Варто зазначити, що навіть ті підписники, хто вже був у згаданій галереї, змогли побачити багато нового завдяки публікації Галкіна. Також фанати обсипали любимого артиста словами подяки за незабутні емоції на його концертах:

  • Максиме, Ви приголомшливий екскурсовод! Дякую за повчальний тур!
  • Нещодавно там була, але таких деталей не помітила. Ви дуже цікаво розповідаєте, Максиме! І як чудово, що ви встигаєте побувати десь ще в нових містах та країнах, окрім виступів.
  • Максиме, дякую Вам за все, що Ви робите в цей божевільний час. Ваша громадянська позиція, ваше мистецтво, ваш талант і праця безцінні.
  • Галкін, Гребєнщиков, Макаревич, Шевчук дякую вам, що ми живемо з вами в один час.
  • Світ би звалився без вас! Ось ким ми пишаємось і любимо! Де Слова не розходяться з вчинками.
  • Дуже дякую, що ви з нами, а не з Путіним.

Читайте також: Ось так несподіванка: Дмитро Гордон зустрів Аллу Пугачову у столиці України.

Дівам — шанс на мільйон, а Овнів чекають неприємності: гороскоп по картах Таро на 8 лютого

Козерогам — успіх у кар’єрі, а Водоліям — варто приділити час сім’ї: Гороскоп для всіх знаків Зодіака на 9 лютого