in

Із сонячного Баку: Максим Галкін записав яскраве відео в Азербайджані

Гуморист Максим Галкін, який ще кілька днів тому відвідував Національну галерею в австралійському Мельбурні, з’явився в одній із країн колишнього СРСР.

Після виїзду з РФ географія гастролей артиста багаторазово розширилася — незмінний ажіотаж та повністю заповнені зали викликає приїзд Галкіна у всіх куточках земної кулі. Примітно, що навіть у країнах, що межують із РФ, і уряд яких продовжує співпрацю з країною агресором, громадяни з нетерпінням чекають на приїзд сатирика, який незмінно критикує путінський режим.

8 лютого чоловік Алли Пугачової прибув до Баку про що повідомив своїх азербайджанських фанатів у відеоповідомленні. «Тим часом я вже в сонячному, неймовірному, чудовому Баку», — заявив Галкін, демонструючи залитий сонцем міський пейзаж через вікно елітного автомобіля. Вже у п’ятницю ввечері має відбутися сольний концерт гумористу у місцевому Конгрес-центрі.

Коментатори під публікацією Максима Галкіна як завжди, розділилися на дві частини — росіяни продовжують поливати артиста брудом і плюватися прокльонами, а більшість адекватних користувачів дякувати за чесність, відкритість та громадянську позицію:

  • Може він і вийшов із зони комфорту на шкоду собі, але він залишився людиною і зробив по совісті, далеко не кожен артист зможе зробити такий вчинок.
  • Урааа!!В Баку!!!Классно!!!Удачі!!!Любимо Вас і Пишаємося Вами!!!😍
  • Про прекрасний сонячний Баку 🤗 Максима чекає дуже вдячна публіка 👏
  • Максиме Олександровичу, дякую Вам за гарний настрій та порядність у всьому!!! Я дуже рада, що Ви успішні, популярні та затребувані у всьому світі!
  • Максим обожнюю Вас та поважаю Вас все що ви робите. Здоров’я та щастя Вам та Вашій родині🥰

Читайте також. «Це пекло на землі!» — Гарік Харламов звернувся із закликом зупинити війну в Україні

Левам — гарні новини, Терези — приємно здивуються: Гороскоп по картах Таро на 10 лютого

Овнам — перемога, Ракам — конфлікт, а Козорогам — успіх у кар’єрі: Гороскоп для всіх знаків Зодіака на 11 лютого