in

Сила ген: Моніка Беллуччі вразила схожістю з 19-річною донькою від Венсана Касселя під час вечірки в Парижі

Діва Кассель народилася у 2004 році і стала першою дитиною у зоряній родині Венсана Касселя та Моніки Беллуччі.

З об’єктивних причин — дівчина просто не мала шансів не стати красивою і знаменитою і вона блискуче втілила в собі найкращі якості знаменитих батьків. Зараз їй 19, і вона вже може похвалитися досягненнями на модельній ниві, зокрема стала обличчям Dolce & Gabbana, прикрашала обкладинку Vogue Italy і регулярно виходить на подіуми під час престижних модельних показів у різних куточках світу.

Кілька днів тому 59-річна актриса зробила ефектний вихід у світ у компанії Діви. У середу, 7 лютого в Petit Palais в Парижі не взяли участь у заходах Trinity Event ювелірного будинку Cartier. Захід на честь 100-річчя колекції Cartier Trinity завершився розкішною вечерею Cartier Trinity Celebration dinner для VIP-персон.

Фото: www.instagram.com/monicabellucciofficiel

Моніка та Діва вибрали вбрання у чорних тонах. Акторка була в стильному костюмі Dolce & Gabbana зі строгим декольте, та спокусливим вирізом на стегні.

Фото: www.instagram.com/monicabellucciofficiel

Її спадкоємиця віддала перевагу більш відвертому образу: оригінальний напівпрозорий ліф і сіру спідницю з високим корсетом, що ідеально підкреслив осину фігуру юної моделі.

Фото: www.instagram.com/monicabellucciofficiel

Читайте також. Лише помада і масивне кольє: 18-річна донька Моніки Беллуччі знялась топлес для обкладинки відомого глянцю

Тельцам — лідерство, а Скорпіонам варто бути обережними — доля піднесе несподіваний сюрприз: Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 12 лютого

Близнюкам — день великих перемог, Ракам — дзвін монет: гороскоп по картах Таро на 12 лютого