in

Переплюне маму 100%: донька Полякової показалася без косметики та феєрично перевтілилася з гламурним мейком

Старша донька відомої української співачки Олі Полякової Марія, яку називають копією зіркової мами, показала своє обличчя без граму косметики.

19-річна дівчина активно займається блогерством та навіть заснувала власний гурт ШВИ. На початку повномасштабного вторгнення Ольга вивезла своїх дітей за кордон, де згодом Маша вступила до престижного музичного вишу Англії, але у минулому році юна зірка повернулася додому та продовжила своє навчання у музичній академії в Києві. В своїх інтерв’ю студентка неодноразово наголошувала, що не бажає бути схожою на свою маму, але в Мережі все ж про їхню схожість не замовкають.

Нещодавно менша Полякова розмістила в Інстаграм відео, на якому показала, як виглядає її обличчя без мейку. Спочатку дівчина з’являється в кадрі без жодної краплі декоративної косметики, зібраним волоссям у хвіст, чорному бюстгальтері та халаті на розпах. А потім Маша перевтілюється в ефектну красуню з яскравим гламурним макіяжем, підкреслюючи губи червоною помадою. Волосся вона накрутила на голлівудські локони та оділа чорний картуз. Бра дівчина залишила, але поверх нього одягла яскраво-червоний жакет з блискітками.

«Просто подивіться на цей шикарний образ», — написала під роликом менша Полякова.

Підписники в коментарях оцінили перевтілення юної студентки та засипали її компліментами:

  • Воууу, як крутоо😍😍прям попадання🔥🔥🔥
  • На леді Гагу схожа! Яскравий червоний дуже пасує!
  • Неймовірно схожа на маму ❤️
  • Машааааааааа 😍😍😍 воогооооонь!!!!!
  • Машуня переплюне маму100%🔥

Читайте також: СБУ оголосило підозру Таїсії Повалій, яка підтримувала Путіна та закликала захопити всю Україну

Відмовився підтримати «СВО» і опублікував жовто-блакитний прапор: Олександр Малінін викликав обурення росіян після концерту в Саратові

Близнюкам — можливість на мільйон доларів, а Овнам — хороший день для відпочинку: гороскоп на 18 лютого