in

СБУ оголосило підозру Таїсії Повалій, яка підтримувала Путіна та закликала захопити всю Україну

15 лютого СБУ оголосило для співачки українського походження Таїсії Повалій про заочну підозру одразу за трьома статтями Кримінального кодексу України.

За результатами розслідування співробітниками СБУ Вінницької області за процесуального керівництва обласної прокуратури, які підтвердила експертиза, зрадниці закидають публічні заклики до агресивної війни  (ст.436); колабораційна діяльність (ч.6 ст.111-1) та виправдовування, визнання правомірною збройної агресії РФ проти України (ч.1 ст.436-2).

«Служба безпеки зібрала доказову базу на співачку та колишню народну депутатку Таїсію Повалій, яка виправдовує агресивну війну РФ проти України. Під час інтерв’ю московському інтернет-виданню колаборантка вихваляла Путіна та закликала до захоплення всієї території України. Також вона намагалась дискредитувати українських захисників, які брали участь у боях за Київ «, – говориться в заяві.

СБУ висунуло звинувачення для Повалій

Варто зазначити, що путіністка виїхала до РФ напередодні повномасштабного вторгнення, але, натомість, аби засудити злочинні дії кремлівської влади та повернутися, Повалій витримала довготривалу паузу і все ж підтримала кровопролитну війну. Ба більше, вона похизувалася російським громадянством прямо на День незалежності України минулого року. Вона неодноразово виступала на одній сцені з прихильниками Путіна, зізнаючись в любові до диктатора та країни на болотах.

“Володимир Путін для мене – це та людина, яка може зберегти сильну Росію та позбавити світ від нацизму, з яким я зіткнулася безпосередньо. Це його історична місія, як на мене”, — заявила вона.

Повалій підтримала окупантів

В одному зі своїх інтерв’ю співачка-зрадниця заявила, що вона остаточно на боці Росії, адже   «звикла бути там, де правда».

«Усі ці вісім років я жила з нерозумінням того, чому все це відбувається на Донбасі, за що там вбивають людей… Я чекала настання часу справедливості – нарешті він настав. Дуже хочу, щоби люди на Донбасі жили так, як хочуть самі, щоб їм нічого не нав’язували, не ґвалтували. І зараз саме за це і йде боротьба”, — говорила путіністка.

Повалій зізнавалася в любові Путіну

Читайте також: Від запаху гнилих кінцівок та спітнілих чоловіків: Кіркорова знудило від побаченого в окупованій Горлівці

«Її публіку не цікавлять збори на ЗСУ» — Кондратюк про alyona alyona і її фото з прапором на голе тіло

Від «Всі ми трошки Люда!» до «Ти і без костюма к*нчена» — в Мережі розгорілись дебати щодо ведучої, яка грубо вилаялася в ефірі