in

Відмовився підтримати «СВО» і опублікував жовто-блакитний прапор: Олександр Малінін викликав обурення росіян після концерту в Саратові

Відомий співак Олександр Малінін — один із тих російських артистів, які після початку повномасштабного вторгнення вирішили спробувати зайняти нейтральну позицію не підтримуючи, і не засуджуючи дії Кремля.

Переважну частину часу 65 річний виконавець хіта «Берега» проживає в Німеччині, що, однак, не заважає йому час від часу приїжджати в РФ на заробітки. Нещодавно відбувся сольний концерт співака у Саратові. Перед цим місцеві «активісти» спробували поставити зірці ультиматум, і дозволити йому виступити лише за умови, що артист зі сцени оголосить промову на честь учасників «спецоперації».

До честі Малініна, на подібні провокації він не піддався і жодним словом не обмовився про війну зі сцени. Артист лише признався в любові до Саратова і висловив надію приїздити сюди частіше. Мало того, коли знаменитість опублікував звіт про концерт на своїй сторінці в Інстаграм, у якості головного відео він поставив короткий запис, на якому він показався у жовто-синіх кольорах. Такий ефект створила жовто підсвітка софітів, у якій чорний сценічний костюм Малініна видавався синім.

Скріншот: www.instagram.com/alexandr_malinin

«На обкладинці відеовиступу зірки красувався двоколор, складений із одягу артиста та кольору софітів. Обкладинку для відео під час публікації в соцмережах, як правило, вибирають вручну. На ролику із Саратова протягом кількох секунд створився пересвіт, через який чорний костюм Малініна забарвився у синій. Оскільки тривалість уривка була вкрай мала, існує висока ймовірність, що її поставили навмисне або представники зірки, або він сам», — визвірилися зет-патріоти в соцмережах.

Варто відзначити, що цієї публікації уже немає на сторінці артиста, що свідчить про його небажання вступати в конфлікт з прихильниками кремлівської влади. Судячи з усього, співак і далі буде намагатися сидіти на двох стільцях, заробляючи в РФ і витрачаючи гроші в Німеччині.

Читайте також. СБУ оголосило підозру Таїсії Повалій, яка підтримувала Путіна та закликала захопити всю Україну

Від «Всі ми трошки Люда!» до «Ти і без костюма к*нчена» — в Мережі розгорілись дебати щодо ведучої, яка грубо вилаялася в ефірі

Переплюне маму 100%: донька Полякової показалася без косметики та феєрично перевтілилася з гламурним мейком