in

Від «Всі ми трошки Люда!» до «Ти і без костюма к*нчена» — в Мережі розгорілись дебати щодо ведучої, яка грубо вилаялася в ефірі

Ведуча популярного ранкового шоу «Сніданок з 1+1» Людмила Барбір зганьбилася під час зйомок, грубо вилаявшись на камеру.

Оскільки Людмила вже довгий час веде улюблену мільйонами глядачів програму, і до цього жодного разу не допускала собі подібної поведінки, прихильники стали на її захист від хейту який обвалився на жінку після розголосу інциденту. Шанувальники «Сніданку» закликали критиків бути чесними перед собою і зізнатися, що подібний нервовий зрив може трапитися із кожним, особливо враховуючи обставини — того ранку країна-терористка вчергове актувала Україну ракетними обстрілами.

Сама Людмила Барбір опублікувала на своїй сторінці в Інстаграм відео, у якому перепросила за свою поведінку і спробувала пояснити, що саме викликало у неї такий настрій. Під публікацією фолловери ведучої влаштували справжній флешмоб на її підтримку.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Людмила Барбір/телеведуча (@liudmila.barbir)

  • Всі ми сьогодні трошки Люда❤️
  • Люсь, ми всі живі люди! Буває різне. Ідеальних немає! Обіймаю! Ти — топ! Костюм — також!😉 А матюки — покажіть мені святу людину, яка жодного разу не сказала подібного слова за життя, особливо зараз… Тому, не ідеалізуємо і будемо добріші один до одного)
  • Шкода людей, які засуджують такий нешкідливий, життєвий, а головне смішний випадок. Реально шкода. Тяжко їм.
  • Люда коли такі емоції чуєш від професійних журналістів. Так радієш що ви такі самі люди як і ми. Костюм гарний 😍
  • Людочка, а мені таааак сподобалося ❤️ ти крута!
  • Важливо все сприймати з гумором😊 Ви прекрасна🫠

Підтримали Барбір і її колеги по студії. Ведуча «Сніданку з 1+1» Неля Шовкопляс прокоментувала: «Люсь, ми всі живі люди! Буває різне. Ідеальних немає! Обіймаю! Ти — топ! Костюм — також! А матюки — покажіть мені святу людину, яка жодного разу не сказала подібного слова за життя, особливо зараз… Тому, не ідеалізуємо і будемо добріші одне до одного».

Ведуча 1+1 Марічка Падалко написала у сторіс: «Люда вирішила сьогодні позмагатися зі мною в номінації «найбільший факап у ефірі». Я думала, що зуб складно переплюнути, але ти, Люся, сьогодні після повітряної «висловилася» за всіх нас! Ми ж ще дуже вміємо злість на ворогів екстраполювати на себе. Людка – ти бомба!».

Однак, треба відзначити, що велика кількість користувачів засудила таке поводження ведучої телеканалу з однією з найбільших аудиторій в країні, а спробу виправдати грубу лайку повітряною тривогою назвали недолугим:

  • Ото приліпила …ракетний обстріл до свого костюма, в якому ти кончена,чи як там ти казала?
  • Фу фу як я її не можу бачити! До речі не дивилась г+г 2 роки і сьогодні побачила це лайно….і думаю яка я щаслива що не бачу цього лайна…
  • Коли з рота такої вродливої жінки вивалюється лайно, то і вона стає таким же самим лайном. Моє розчарування
  • Соромно, що на українському телебаченні такий низький рівень культури і етикету. Чути такі слова з вуст жінки не припустимо, хача б з поваги до оточуючих.
  • Чим відрізняються від москалів любителі матюкатися??
  • Ну спихнути все на ситуацію — це доречно?…складається враження, що це норма спілкування. А якщо це так, то навіщо виправдовуватися?
  • Лицемірка! Не прикривай своє нутро ракетним обстрілом!
  • Вам погано? Обстріли вас потревожили? Ганьба! А скільки жертв, інвалідів, без житла? А ви в теплі, вам хуй*во?

Читайте також. Скандальна українська акторка Ліза Василенко остаточно зійшлася з російським репером Моргенштерном

СБУ оголосило підозру Таїсії Повалій, яка підтримувала Путіна та закликала захопити всю Україну

Відмовився підтримати «СВО» і опублікував жовто-блакитний прапор: Олександр Малінін викликав обурення росіян після концерту в Саратові