in

«Антитіла», Полякова, Кароль… Відомий співак склав перелік артистів, на кар’єрі яких можна ставити крапку

42-річний український співак Саша Чемеров, який зараз виступає у «Культурному десанті» разом із Колею Сєрьгою гостро розкритикував творчість багатьох своїх колег.

На думку артиста, вітчизняний шоу-бізнес кардинально зміниться після перемоги і багатьом виконавцям, які користувалися популярністю до початку повномасштабного вторгнення, не знайдеться місця на оновленій сцені. Це процес уже почався, і наразі бачимо як нашу старих героїв поступово займають нові виконавці.

«Ми живемо в часі боротьби старого з новим. І я впевнений, що нове витіснить старе. Те саме стосується і наших артистів. Я впевнений, що навіть таку артистку, як Оля Полякова, теж можуть забути, якщо вона не змінить парадигму в своїй музиці…»Я вважаю, що це кон’юнктурна музика, коли молодь намагається догодити старшому поколінню. До цього переліку я б відніс і Тіну Кароль, і частково «Без обмежень», «Антитіла». Вважаю, що треба змінювати музику, наближатися до молоді, до людей свого віку. Розмовляти з людьми їхньою мовою, їхніми кодами», — заявив засновник групи «Димна суміш».

Саша Чемеров прогнозує кардинальні зміни в українській культурі

Читайте також. «Позорисько на весь світ!» — Фаріон рознесла представниць України на Євробаченні-2024 та їхню пісню «Тереза Мати»

«Вона нікому не потрібна»: Галкін відверто висловив свої думки про Пугачову

Ксенія Мішина засвітила бюст у відвертій фотосесії без білизни: «Живу у пошуках любові!»