in

«Не лише боїться з’їздити до бійців, а й давно обіцяну машину так і не передала» — засновник «Культурного десанту» висміяв Тіну Кароль

Народна артистка України Тіна Кароль вже не вперше опиняється у центрі уваги, коли йдеться про артистів, які уникають поїздок до захисників на фронт.

Нещодавно колишній телеведучий, а зараз військовослужбовець у складі так званого «Культурного десанту» Микола Сєрга звертав увагу співвітчизників на те, що Кароль завжди знаходила причини «злитися в останній момент», коли йшлося про можливий виступ на передовій .

Користуючись нагодою, журналістка Аліна Доротюк попросила співзасновника «Культурного десанту», відомого співака Олександра Чемерова підтвердити чи спростувати слова Колі Серги. Ти знаєш про цю ситуацію? Що вона казала? — Запитала у Чемерова журналістка.

На подив глядачів, Чемеров не лише погодився із твердженням колеги, а й пригадав випадок, коли Кароль пообіцяла передати бійцям автомобіль, та ось тільки забула виконати обіцяне. «Це був неодноразово. Три чи чотири рази так було. І, крім цього, було обіцяно якусь машину, але вона не приїхала. Наскільки я знаю та розумію, Тіна просто боїться в принципі. Як я думаю, а її причину в неї потрібно запитати», — припустив артист.

Саша Чемеров, Коля Серга та Михайло Крупін – засновники «Культурного десанту»

Також Олександр розповів про 23-річного співака Антона Вельбоя (Wellboy), який також відмовлявся співати перед бійцями, однак коли зрозумів, що це негативно впливає на його імідж, то змінив думку. « Він морозився їхати, а потім, коли в нього наламалася його кар’єра, він почав прямо говорити: «Візьміть мене з собою», але ми його вже не брали», – підсумував Чемеров .

Читайте також. «Звідки ви знаєте, де мої діти?» — Олексій Данилов заявив, що його сини служать у лавах ВСУ

Найкращий стриптиз, який ви бачили від 60-річних: Демі Мур випадково оголила груди на камеру

«Він дуже потужна людина»: Коля Сєрга розповів про єдиного друга у Росії