in

«Вона нікому не потрібна»: Галкін відверто висловив свої думки про Пугачову

Актор Борис Галкін, як і більшість росіян все ніяк не може змиритися з позицією щодо повномасштабного вторгнення зіркового подружжя Максима Галкіна та Пугачової.

Вже два роки, як прихильники путінської влади негативно висловлюються про Примадонну, засуджуючи її вчинки та дії. Російський актор в коментарі пропагандистським джерелам не пропустив можливості та накинувся на артистку. Він вважає, що після того, як Пугачова засудила злочинні дії Кремля та виїхала за кордон, критика в її сторону цілком доречна. Адже зірка наразі втратила свою популярність та обличчя, зрадивши РФ.

«Так скаже тільки той, хто відчув свою обраність завдяки долі. Ось доля виштовхнула її настільки, що вона подумала: все, тепер я можу зверху вниз дивитися. А виявилося, що ні. Сьогодні в Росії вона нікому не потрібна», — заявив Борис Галкін.

Борис Галкін «наїхав» на Пугачову

Варто зазначити, що ні Пугачова, ні її чоловік не звертають на негативні висловлювання про них. Алла Борисівна декілька разів намагалася донести правду та розкрити очі росіянам, але мало хто зрозумів суть її слів. Це лише спровокувало ще більше негативу в її сторону. Востаннє вона написала в своєму зверненні про остаточну позицію щодо війни та назвала російський народ, який закриває очі на реалії сьогодення «рабами» та «дурним натовпом».

Читайте також: Вадим Абрамов, який замінив Ольгу Фреймут у програмі «Ревізор», втік в Росію

Це єдиний випадок: Максим Галкін з’явився в унікальному місці в одній із європейських столиць.

«Антитіла», Полякова, Кароль… Відомий співак склав перелік артистів, на кар’єрі яких можна ставити крапку