in

Аліна Гросу вдруге вийшла заміж і показалася в обіймах коханого з обручкою на пальці

Українська співачка Аліна Гросу заінтригувала шанувальників новиною — вона вдруге вийшла заміж.

На своїй сторінці в Інстаграм зірка розмістила інтригуючий ролик з композиції «Туман кохання», на якому вона постала в романтичному образі — білий светр та чорні джинси, а поверх одягла довге пальто молочного кольору. Волосся артистка залишила розпущеним, а в руках тримала сумочку-клатч. Але, привернуло увагу шанувальників фото, яке з’явилося в кінці відео — Гросу постала в обіймах свого обранця. Цікавим фактом є те, що Аліна позує у білосніжній весільній сукні, а її коханий у чорному костюмі і на безіменному пальці правої руки у нього видніється обручка.

Аліна Гросу вийшла заміж

В підписі допису співачка попросила підписників поділитися фото тих, хто полонив їхнє серце. І розпочала із себе. Як раніше повідомляла Гросу, минулого року вона зустріла своє справжнє кохання, обличчя якого старанно тримала в секреті. Раніше знаменитість не розповідала про те, що вийшла вдруге заміж, але, можливо, саме таким чином вона натякнули на важливу подію в своєму житті.

Варто нагадати, що Аліна вже була заміжня за російським бізнесменом Олександром Комковим. Пара узаконила свої відносини в 2019 році. Втім, через пів року, за ініціативою чоловіка, подружжя розлучилося. Потім у неї був роман з актором Романом Полянським, але восени 2022 року він прийняв рішення повернутися в Росію.

Читайте також: «У цієї скотини досі є паспорт України»: давній друг розказав, як Артур Пирожков відреагував на відео прильотів по Чернігову

«У цієї скотини досі є паспорт України»: давній друг розказав, як Артур Пирожков відреагував на відео прильотів по Чернігову

Гороскоп на 25 лютого 2024 року: нові знайомства у Близнюків та життєвий аналіз у Левів