in

«У цієї скотини досі є паспорт України»: давній друг розказав, як Артур Пирожков відреагував на відео прильотів по Чернігову

Музикант та Композитор Саша Чемеров розповів про спілкування з артистом українського походження Олександром Реввою, більшість якого публіка знає під сценічним ім’ям Артур Пирожков.

Чемеров познайомився з Пирожковим, коли вони обоє співпрацювали над дуетом Quest Pistols, яким він опікувався на той час. Як повідомив композитор, у Ревви, що замовчує повномасштабне вторгнення й проживає в РФ, ще й досі український паспорт, адже Артур народився в Донецьку й чомусь не поспішає отримувати громадянство країни-терористки.

«Я раніше активно працював з Артуром Пирожковим, ми навіть дружили. Але він себе проявив реально як скотина. Він, до речі, громадянин України з українським чинним паспортом. Відверто кажучи, 70% артистів, операторів, стилістів, які працюють в російському інтертейменті, — українці», — розповів Саша.

Олександр Ревва замовчує геноцид українців

Чемеров тривалий час підтримував спілкування з Реввою, але після 24 лютого 2022 року їхня дружба припинилася.

«На жаль, він під*рас… Там перемагають гроші і людська тупість… Я йому писав, коли в моєму рідному Чернігові сталися жахливі прильоти, відео надсилав, де розірвані люди лежали на дорозі. Кажу: «Чого ти мовчиш, ск*тина, скажи що-небудь». Але він навіть мені не зателефонував,» — додав Чемеров.

Ольга Горбачова зрадила Українців

Музикант наголосив, у нього багато знайомих серед артистів з Росії, але, на жаль, ніхто з них ніяк не відреагував на теперішні події в Україні. Зокрема, замовчує геноцид української нації акторка Ірина Горбачова, яка родом із Маріуполя і якийсь час дружила з Чемеровим.

«Виявилося, що вони всі – с*ки… Мати український паспорт чи народитися в Україні – не значить бути українцем», — вважає Саша.

Читайте також: Потап у Маямі похвалився селфі з чоловіком Меган Фокс, яка назвала українок «надувними ляльками»

Гороскоп на 24 лютого 2023 року для всіх знаків зодіаку за картами Таро

Аліна Гросу вдруге вийшла заміж і показалася в обіймах коханого з обручкою на пальці