in

Потонув у басейні: відомі подробиці передчасної смерті українського блогера-мільйонника

26 лютого стало відомо про загибель зірки українського TikTok Юрія Ворожко.

Чоловік став популярним завдяки відеороликам, на яких він допомагає невідомим людям, нужденним і безхатченкам — купував їм речі і продукти, давав гроші, підтримував морально. Аудиторія Юрія у TikTok була майже 600 тисяч осіб, а кількість підписників на YouTube-канал перевищувала мільйон користувачів.

Вранці у понеділок 32-річний інфлюенсер несподівано помер, коли купався у басейні спортивного комплексу у Кропивницькому. У коментарі журналістам фельдшер Сергій Табачук повідомив, що прибув на виклик о 10:16, через п’ять хвилин після того, як чергова прийняла виклик. У басейні він побачив, як інструкторка надає першу домедичну допомогу чоловіку. Медик провів серцево-легеневу реанімацію. Вона не принесла ефекту, зафіксували смерть чоловіка. За словами фельдшера, щоб врятувати людину, треба надавати допомогу упродовж п’яти хвилин після утоплення.

«Юра сьогодні вранці був у фан-клубі, на тренуванні в басейні. І я не знаю, яким чином, але він просто там потонув. Ось так. У мене в голові не вкладається, як таке взагалі може статися. Але сталося саме так», — повідомила подруга Ворожко, Катерина Стерпул.

Юрій Ворожко був одружений, разом із дружиною Катериною Кожухар вони виховували сина і доньку. Невдовзі він планував знову стати батьком — вони чекали на народження доньки. На вечір понеділка у Інстаграм Юрія Ворожко ще були доступні сторіс, записані напередодні. На них вони проводять час разом із дружиною, Юрій зовсім не виглядав хворим чи втомленим.

За офіційною інформацією речниці поліції на тілі не було виявлено ознак насильницької смерті. Причину загибелі блогера встановить судово-медична експертиза

Таро гороскоп на 27 лютого 2024 року для всіх знаків Зодіаку

Вкрала одягу на 8 тисяч гривень: донька Полякової потрапила у скандал і опублікувала відео виправдання