in

Халатність працівників: рідні загиблого Юрія Ворожко оприлюднили документ про причину його смерті і заявили про намір судитися

Кілька днів ЗМІ облетіла звістка про передчасну смерть популярного українського блогера Юрія Ворожко.

Стало відомо, що 32-річний чоловік загинув під час купання у басейні спортивного комплексу «Fun Club» у місті Кропивницький. У поліції прокоментували, що на тілі померлого не виявили ознак насильницької смерті. Лікар швидкої допомоги у інтерв’ю журналістам повідомив, що він прибув на місце події через 5 хвилин після виклику і застав інструктора, який надавав першу допомогу потерпілому. На жаль, реанімувати хлопця не вдалося.

Інформація про загибель молодого здорового Юрія Ворожка шокувала його численних прихильників — його аудиторія в YouTube перевищувала число у мільйон осіб. Хлопець знімав відеоролики про те, як він допомагає пенсіонерам, бездомним ті іншим незахищеним верстам громадян, проводив соціальні експерименти. Завдяки добрій вдачі, харизмі, щирій посмішці Ворожко надзвичайно полюбився українцям.

Юрій Ворожко встиг полюбитися українцям

27 лютого стали відомі результати медичної експертизи. За її результатами, смерть чоловіка настала через механічну асфіксію, оскільки він пробув під водою близько 10 хвилин. «Механічна асфіксія, тобто його легені наповнились водою, по-простому — він захлинувся… Це означає, що йому не надали належної допомоги у басейні закладу «Fun Club». Ніяких тромбів, ніяких сердечних і інших припущень навіть немає. Це халатність працівників, а далі вже будемо дивитися, як будуть розвиватися події», — розповіла подруга Юрія Катерина Стерпул в соцмережі.

 

Рідні і друзі Юрія мають твердий намір розібратися у ситуації з його смертю до кінця і вже подали заяву у правоохоронні органи.

Читайте також. Змінився до невпізнання: в Мережу потрапило свіже фото змарнілого від хвороби Олега Винника у Німеччині

У Росії масово здають квитки на концерти відомої української співачки: гастрольний тур на межі зриву

Близнюкам — чудовий день, Козерогам — нова мета: Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 29 лютого 2024