in

«Вірю в цю країну!» — українка Любов Успенська вперше пояснила, чому підтримала Росію

Російська співачка Любов Успенська видала порцію абсурду щодо свого відношення до російського вторгнення в Україну.

70-річна виконавиця шансону, що змінилася до невпізнаваності через багаторазові пластичні операції на схилі років стала все частіше демонструвати неадекватну поведінку. Так, під час святкування свого Дня народження артистка з’явилася перед публікою без спідниці, викликавши масу критики і насмішок у свою адресу.

Успенська вийшла на сцену у провокативному образі

Нещодавно артистка в черговий раз продемонструвала, що поступово втрачає зв’язок з реальністю, прокоментувавши своє ставлення до вторгнення російської армії в Україну. Успенська народилася у Києві, тому не дивно, що у багатьох прихильників виникає питання — чому вона зайняла прокремлівську позицію і підтримала так звану «спецоперацію» а фактично повномасштабну війну в її Батьківщині?

«Я вірю в цю країну. Я вірю в те, що Росія хоче миру. Нас хочуть заплутати, нас хочуть знищити. Але цього ні в кого не вийде. Моя бабуся говорила: «Росію ніхто і ніколи не переможе, а той, хто спробує нас знищити, вони будуть самі всі знищені. А Росія буде жити. Такої країни більше немає», — пафосно заявила артистка.

Читайте також. Повернення Легенди: Алла Пугачова випустить новий альбом під символічною назвою

Вкрала одягу на 8 тисяч гривень: донька Полякової потрапила у скандал і опублікувала відео виправдання

Українські актори, які віддали своє життя, боронячи Україну від російських загарбників