in

Приховувала вже давно: Анна Саліванчук повідомила про розлучення з нардепом Олександром Божком

Подружня пара акторки Анни Саліванчук і народного депутата Олександра Божко була однією із найяскравіших в українському шоу-бізнесі.

Здавалося, між закоханими панує ідилія і повне взаєморозуміння, тому повідомлення зірки серіалу «Одного разу під Полтавою» стало шоком для її шанувальників. Анна заявила про те, що вони з Олександром розлучилися, ба більше — зробили це ще минулої весни. Артистка зізналася, що офіційно вони розійшлися 18 травня 2023 року, однак вона ніяк не наважувалася повідомити шанувальникам про це.

«Багато хто з вас зрозумів, в мене купа повідомлень з цього приводу, але вибачте, я не відповідала, бо боліло. Мій дивний стан, сльози, сміх, подорожі, спорт –це все була робота над собою, щоб знову віднайти себе, себе справжню. 18.05.2023 я розлучилась. Ще деякий час ми намагались врятувати сімʼю заради дітей, але марно. На жаль, діти страждають в першу чергу, якщо їхні батьки нещасливі. Тому так, я вільна», — написала Саліванчук.

Анна Саліванчук і Олександр Божко із старшим сином

Акторка зізналася, що усвідомлює, що саме призвело до такого фіналу, але попросила підписників не розпитувати її про причини, що примусили їх з чоловіком прийняти таке складне рішення. «Я з дитинства була впевнена, що вийду заміж один раз і на все життя, але щось пішло не так, і я знаю що… Просто порадійте за мене, що я йду далі і цю книжку я дочитала до кінця», — відмітила акторка.

Саліванчук і Божко одружилися у 2015 році

Відмітимо, що 38-річна артистка Анна Саліванчук і колишній продюсер «Кварталу — 95», Олександр Божко прожили у шлюбі 8 років. Разом вони виховують двох синів: 2-річного Микиту і 7-річного Гліба.

Анна Саліванчук із дітьми

Читайте також: Костянтин Меладзе неочікувано звернувся до своєї доньки, яка підтримує Україну

Овнам потрібно відпочити, а Дівам — не боятися робити перший крок: Таро гороскоп на 1 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку

Скорпіонам — успішний день, а Левам навпаки: Гороскоп на 2 березня 2024 рік для всіх знаків Зодіака