in

Костянтин Меладзе неочікувано звернувся до своєї доньки, яка підтримує Україну

Відомий український композитор Костянтин Меладзе вперше за тривалий час порушив своє мовчання та вийшов на зв’язок.

З початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну продюсер зник з медійного простору та не висловив свою позицію щодо загарбницьких дій російських загарбників. Подейкують, що причиною розлучення зі співачкою Вірою Брежнєвою, з якою вони у шлюбі прожили вісім років, стали різні погляди щодо війни в Україні. Як відомо, вже два роки Костянтин мешкає в Італії та веде закритий спосіб життя.

І ось, композитор вперше за тривалий час розмістив новий допис в своїх соціальних мережах аби привітати з днем народження свою доньку Лію, яка народилася у шлюбі з Яною Сум. Дівчина з’явилася на світ у високосний рік і 29 лютого святкує 20-річчя. В честь цього Меладзе опублікував декілька фото зі спадкоємицею, додавши у підписі емодзі у вигляді червоного серця.

«Лиюшка❤️20», — написав щасливий батько.

Костянтин Меладзе зі своєю донькою

Варто зазначити, що Лія підтримала Україну та емоційно переживала початок повномасштабного вторгнення і їй довелося шукати прихисток за кордоном в США. Лія наголосила, що після закінчення навчання планує повернутися додому.

«Мені тяжко через те, що в мене вдома війна, мені тяжко, тому що я виходжу з тривожно-депресивного розладу. Мені тяжко, тому що це все напало під час моїх 18 років. Я ніколи не порівнюю свого болю з болем і страхом тих, хто зараз у небезпеці. Я помічаю всі свої привілеї в цьому житті. І я знаю, що ці привілеї я зобов’язана використовувати на користь людям. Саме тому я зараз тут і навчаюся на психотерапевта», – заявила вона.

Лія Меладзе засудила злочинні дії Кремля

Читайте також: «Старість її оминула» — 78-річна дружина Елвіса Преслі вразила своєю красою на церемонії в Лос-Анджелесі

«Прям, нормальний кеш такий», — Олександр Усик зізнався як йому пропонували змінити громадянство за гроші

Овнам потрібно відпочити, а Дівам — не боятися робити перший крок: Таро гороскоп на 1 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку