in

Після відміни кількох концертів: Крістіна Орбакайте публічно підтримала російських військових

Нещодавно ми писали про те, що в ряді російських міст зусиллями місцевих активістів були відмінені виступи Крістіни Орбакайте.

Причиною цього була неоднозначна позиція доньки Алли Пугачової щодо війни в Україні. Співачка не підтримала так звану «СВО», однак і не відмовилася від заробітків у РФ, як це зробила її знаменита мама. Намагання всидіти на двох стільцях завершилося прогнозовано — від запланованого концертного тару містами Росії відмінили усі, крім двох — у Петербурзі і Москві.

Очевидно, перед загрозою втратити гроші за виступи у цих мегаполісах, Орбакайте все ж здалася, і пішла на поводу у прихильників війни. Так депутат міської ради Санкт-Петербугра поставив перед артисткою вимогу відвідати поранених учасників війни у госпіталі і виділити військовим та їх сім’ям частину безкоштовні квитки на концерт у «Октябрьському».

Орбакайте все ж дозволили виступити у Петербурзі

Орбакайте частково задовольнила умови чиновника — її представник передав рідним учасників «СВО» запрошення  на виступ. Завітати до учасників спецоперації, які перебувають у медустановах, за словами представника, артистка не зможе через щільний графік. «Але пообіцяла наступного приїзду до Санкт-Петербурга обов’язково відвідати хлопців», — розповів депутат у своєму Телеграм.

Тепер чиновники чекають, що донька Пугачової публічно оголосить про свою позицію зі сцени. Відмітимо, що концерт Крістіни Орбакайте у Петербурзі запланований на неділю, третього березня.

Читайте також: «Нічого не варте!» — 70-річний Леонід Ярмольник публічно відмовився від звання народного артиста РФ

У формі і з косою до пояса: 21-річна військова ЗСУ прикрасила обкладинку Vogue

Троє артистів Львівської опери не повернулися з гастролей в Україну: в установі відреагували на вчинок чоловіків