in

У формі і з косою до пояса: 21-річна військова ЗСУ прикрасила обкладинку Vogue

Український Vogue представив унікальний випуск, приурочений другій річниці від початку повномасштабної війни в нашій країні.

Героїнею диджитал-обкладинки Vogue Ukraine Edition 5 стала 21-річна Оксана Рубаняк. Дівчина з позивним «Ксена», командирка взводу однієї з бригад Сухопутних військ Збройних Сил. У свій юний вік мужня українка вже встигла повоювати у найгарячіших точках фронту: на Бахмутському, Вугледарському та Мар’їнському напрямках. Оксана була поранена, проте, як тільки вилікувалася, знову повернулася у стрій.

У цивільному житті Оксана працювала в Івано-Франківській міській раді, була поетесою та громадською активісткою. Вже на фронті народилася друга збірка її віршів «Назустріч смерті», — і зараз готується до друку третя, «Дорога життя», — йдеться на офіційній сторінці глянцю. На фото дівчина позує у військовій формі, із зібраним у косу довгим рудим волоссям.

Оксана Рубаняк на обкладинці Vogue

Кадри для глянцю були відзняті відомим британським фотографом Бреттом Ллойдом, який працював з Dior, Louis Vuitton, Moncler, Calvin Klein та Fendi. Англійський спеціаліст вже неодноразово відвідував Україну, побував у Києві, Харкові, біля лінії фронту в Костянтинівці, неподалік Куп’янська і в майже повністю знищеному росіянами Торецьку.

Фото: www.instagram.com/vogue_ukraine

«Посеред усього лиха війни я зустрів стільки добрих і талановитих людей. Це неймовірно – яке насичене та бурхливе життя в Україні. Я хочу, щоб міжнародна аудиторія це побачила», – ділився враженнями від поїздки в Україну Бретт Ллойд.

Читайте також. «У мене більше не гарне обличчя» — Українка, що втратила око під час ракетного удару РФ, потрапила на обкладинку Playboy

«Нічого не варте!» — 70-річний Леонід Ярмольник публічно відмовився від звання народного артиста РФ

Після відміни кількох концертів: Крістіна Орбакайте публічно підтримала російських військових