in

«Муд*к ти, Стасік» — Алла Пугачова публічно висміяла Стаса Михайлова за його висловлювання щодо артистів, які виїхали з РФ

Відома радянська співачка Алла Пугачова, яка з перших днів повномасштабного вторгнення засудила злочинні дії Кремля, відреагувала на цинічну заяву прихильника путінського режиму Стаса Михайлова.

Нещодавно російський артист в коментарі для пропагандистських ЗМІ заявив, що всі російські артисти, які покинули Росію за минулі два роки, незабаром приповзуть на колінах та цілуватимуть ноги. В своїй ганебній промові Михайлов не називав імена, але велика ймовірність, що він мав на увазі Примадонну, Галкіна, Макаревича, гурт Бі-2 та інших, хто підтримав Україну.

«Вони повинні розуміти дві прості речі: по-перше, Росія їх зробила значущими і впізнаваними людьми. Щойно вони перестануть це розуміти, їх не буде як особистості. По-друге, проста річ, вони на колінах всі ще приповзуть і будуть стояти біля Росії і цілувати ноги. Будь-якого артиста роблять люди. Сам артист із себе нічого не представляє. Взагалі нічого. Нуль. Показник — на концерт прийшли до нього, купили квиток, значить, артист є», — видав путініст.

Пугачова та Михайлов

У відповідь Алла Борисівна висміяла його слова та записала короткий відеоролик у жартівливій формі, спародіювавши голос Михайлова. Артистка зізналась, що не має планів на повернення до РФ, а якщо й повернеться колись, то скаже для нього все, що думає.

«Стасе Михайлов, що це з тобою? Це я — безголоса співачка, старенька Алла Пугачова. Та я б «стала перед тобою на коліна», але ноги вже не ті. Чого ти злякався? Не збираються нормальні люди туди повертатися. Так що давай вперед, заробляй, поки можеш. Та якщо вже і повернусь, то чесно, скажу все, що думаю. Але можу і зараз: «М*дак ти, Стасе!» — звернулась Пугачова до росіянина.

Читайте також: «Мене ніби нестало» — куди зникла українка Анна Сєдокова та чому вона тримає образу на Світлану Лободу

«Мене ніби нестало» — куди зникла українка Анна Сєдокова та чому вона тримає образу на Світлану Лободу

Овнам — дощ з грошей, а Скорпіонам — невдачі: Гороскоп для всіх знаків Зодіака на 9 березня