in

Через 11 років після смерті чоловіка: Тіна Кароль вперше підняла питання про те, чи достатньо вже бути самотньою

Тіна Кароль вже давно присвоїла титул легендарної співачки українського шоу-бізнесу.

Днями на своїй сторінці в Інстаграм зірка вирішила поспілкуватися зі своїми підписниками. Зазвичай, вона намагається тримати у секреті все, що стосується особистого життя. Після смерті Євгена Огіра Кароль так і не вийшла офіційно заміж і заявляла, що її серце вільне. Однак, в Мережі не раз ширилися чутки про романи з відомими чоловіками. Серед імен яких фігурували танцюрист Дмитро Жук та гітарист Антон Попов.

Проте, все ж один із фоловерів, скориставшись нагодою, поставив Тіні запитання відвертого характеру: «Скільки ви ще плануєте бути самотньою?».

У свою чергу співачка не наважилася заговорити  на цю тему, а просто записала ролик, на якому інтригуючи посміхається в камеру.

Це відео продублював Telegram-канал «Культурна прачечна» та їхня редакція зазначила, що співачка чудово розуміє, наскільки всіх хвилює її особисте життя, тому користується нагодою та тримає інтригу.

«Майстер-клас від Тіни Кароль, як, не сказавши ні слова, наробити купу заголовків. Той випадок, коли особисте життя артиста цікавить народ набагато більше, ніж його пісні. Сама Тіна це добре розуміє і роками успішно монетизує. Не маючи хітів в останні роки, співачка все одно весь час на слуху. Одні хвалять, інші хейтять, але то вже нюанси шоубізу», — написав журналіст каналу.

Читайте також: «Виглядає максимум на 40!»: 65-річна мама співака Дана Балана затьмарила своїм виглядом в короткому топі

Козерогам просування по кар’єрних сходинках, а Водоліям серйозна розмова: Гороскоп на 21 березня 2024 року

Таро-прогноз на 21 березня 2024 року