in

«У них ціле покоління народилося, виросло і одружилося при Путіні!» — Галкін гостро висміяв вибори в РФ

Гуморист Максим Галкін, який і під час перебування в Росії не стримувався у висловлюваннях, регулярно пародуючи та висміюючи представників кремлівської влади всіх часів, після еміграції до Ізраїлю позбувся зайвих тягарів і став ще жорсткіше критикувати російських політиків.

«Я то на концертах говорю все, що хочу. Особливо чим далі поїду, тим більше кажу! Бо коли ти кажеш у Москві під носом у Путіна… Щось не те скажеш — тебе можуть не випустити з Росії. А коли ти вже поїхав — ну, в крайньому разі не впустять назад!», — прокоментував тематику номерів Галкін під час одного з концертів.

На тлі минулих виборів у РФ, на яких, звісно, ​​з історичним рекордом знову переміг Путін, Максим Галкін влучно висміяв «зміну влади» в РФ. «У нас уже виросло ціле покоління людей, які взагалі не знають, що це виборна посада. Вони думають, що це звання таке: Путін! Вони виросли, одружилися при Путіні…все!», — зазначив артист.

Читайте також. «Я знав, що у мене все відберуть!» — Максим Галкін відверто розповів, які кошти отримує з України та за що його переслідують у РФ

«Виглядає максимум на 40!»: 65-річна мама співака Дана Балана затьмарила своїм виглядом в короткому топі

«Слава Україні» — зірка серіалу «Надприродне» висловив підтримку Україні і заговорив солов’їною