in

«Слава Україні» — зірка серіалу «Надприродне» висловив підтримку Україні і заговорив солов’їною

Відомий американський актор Джаред Падалекі, який здобув вершину слави зігравши роль одного з братів Вінчестерів в серіалі «Надприродне», висловив свою підтримку Україні.

Тривалий час позиція кінозірки була не досить чіткою, адже у мережі розповсюджувалися фейкові відео з даного приводу. Російські прихильники бажали, щоб відомий актор був на їхній стороні, тому вдалися до брехливих маніпуляцій, де нібито Джаред виступає за Росію. Дивним фактом є те, що в цьому ролику фігурує ще один актор Міша Коллінз, який не лише на словах підтримує українців, а минулого року особисто відвідав Київ.

Однак, фандрейзингова платформа UNITED24 розвіяла всі міфи та оприлюднила відео Падалекі, на якому він підтримав українців, промовивши українською мовою «Слава Україні». Скоріше всього, що це звернення він записав в честь другої річниці повномасштабного вторгнення РФ в Україну.

«Я – Джаред Падалекі. Я підтримую Україну. Слава Україні», — заявив актор.

Читайте також: «Я знав, що у мене все відберуть!» — Максим Галкін відверто розповів, що отримує від України та за що його переслідують у РФ

«У них ціле покоління народилося, виросло і одружилося при Путіні!» — Галкін гостро висміяв вибори в РФ

Козерогам просування по кар’єрних сходинках, а Водоліям серйозна розмова: Гороскоп на 21 березня 2024 року