in

«Не пускаєте, а я все одно попаду!»: Лоліта заповіла розвіяти свій прах в Україні, а іншу частину — спустити в унітаз

Співачка українського походження Лоліта Мілявська, яка мовчить про повномасштабне вторгнення та всілякими зусиллями намагається відновити музичну кар’єру в Росії після своєї участі в скандальній вечірці Насті Івлєєвої, заговорила про свій заповіт.

В інтерв’ю на ютуб-каналі «ПОВЕСТОЧКА» артистка пригадала свої дитячі роки та юність, які пройшли в столиці України та Львові, а згодом вона виїхала в Росію та обрала мовчазну позицію щодо війни, яку розпочала РФ. Навіть попри заборону РНБО перетинати кордон з Україною, Лоліта все ж продумує спосіб, як повернутися на Батьківщину навіть після смерті. Під час розмови вона заявила, що бажає аби її тіло кремували, а прах розподілили між сімома стограмовими пробірками. Адже одна із них все ж зуміє дістатися її домівки.

«Значить так, одну пробірку спустити в унітаз. Тому що неодмінно хтось захоче це зробити. Одну віддати прихильникам моїм. Вони божевільні. Що хочуть, хай те і роблять. Чому пробірки взяти? Тому що їх можна провести через кордон», — розповіла про свої секрети співачка із Закарпаття.

Лоліта навіть після смерті мріє повернутися в Україну

Лоліта зізналася, чому саме її вибір впав на кремацію, а не на звичайне поховання на кладовищі.

«Я подивилася на ці урни. Не хочу я в ній лежати, і в землі не хочу лежати. Я людина, яка звикла, до свободи. От мені потрібна свобода. Ну не можу я ось так у 2 на 2 [розмір ділянки на кладовищі]. Просто огидно. Я боюсь, що я це буду відчувати. І сусідів багато, а я люблю тишу», — додала Лоліта.

Лоліта сумує за дитячими роками, які пройшли в Україні

Про роки, які Мілявська провела в Києві, пригадує з посмішкою на обличчі та саме заради них мріє повернутися.

«Ну мене ж не пускають в Україну. А невже не знайдеться хтось із друзів, який колись тихо одну пробірку візьме і викине її на вулиці Нижній Вал, 37, де пройшло моє дитинство, де я була щасливою дитиною, де мама, тато, бабуся. Милий двір. Неймовірна дружба, величезна кількість дітей, люди, які пережили війну, відслужили штрафбат. Ось чому сім мензурок і одну з них обов’язково [в Україну]. Це ж справа принципу. Не пускаєте, а я все одно потраплю. Хоч так, хоч прахом, але я потраплю», — зізналася артистка.

Лоліта замовчує повномасштабне вторгнення

Але, як вона зізналася далі в інтерв’ю, за Україною не сумує, а лише за західною частиною, де пройшли її дитячі роки.

«Ні, не сумую за Україною. Я сумую за Львовом. Я виросла у Львові. У ньому дуже багато польського. Ну й Австро-Угорщина… Там завжди й музеї, і мова трохи інша. І там «панянка», «пан», там, значить, «брама» це «під’їзд». Це навіть не українська мова, тут багато польських слів. Багато що пов’язано із польськими королями. Інша естетика у міста. Взагалі інша. І це настільки щасливе дитинство… Просто ідеальне» — додала зірка.

Читайте також:  «Рідкісна к*рва!»: відома українська продюсерка жорстко рознесла зрадницю Таїсію Повалій

Зірки пророчать Скорпіонам — справжній джекпот, а Ракам — прекрасний день: гороскоп для всіх знаків Зодіака на 22 березня

Таро-прогноз на 22 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку