in

«При надії» — Віталій Козловський підтвердив, що стане батьком та показав свою вагітну дружину

Український співак Віталій Козловський, який нещодавно зізнався, що одружився, підтвердив чутки про те, що стане батьком.

22 березня артист презентував нову музичну композицію та кліп до неї під назвою «Рубіж», в якому знялася його вагітна дружина. В цій назві Козловський закарбував межу між цивільним та військовим життям, а також, військовослужбовець проходив службу в бригаді під назвою «Рубіж», до якої його мобілізували минулого року.

«Єдине, що війна не може в нас забрати — це віра, любов до рідних , бажання жити і продовжувати свій рід», — прокоментував Віталій.

Віталій Козловський у кліпі «Рубіж»

За сценарієм автора, Козловський постає в кліпі в двох образах — спочатку він молодий, а згодом перетворюється на людину похилого віку. Це алегорія часу, який у нас відбирає війна і його вже не повернеш назад. Та найцікавішим є те, що в відео можна розгледіти дружину співака з округлим животиком.

Також 39-річний військовий розмістив цей кадр на своїй сторінці в Інстаграм, на якому ніжно обіймає добряче округлий живіт дружини. На сукні жінки видніється нашивка з прізвищем артиста, яку він зняв зі своєї військової форми.

«При надії… Мій сенс. Стимул. Любов» — зворушливо написав Віталій.

Козловський з дружиною чекають на первістка

Підписники в коментарях привітали кумира з цією радісною подією:

  • Вітаю вас ❤️ сьогодні це найкращі новини ..легкої вам вагітності 😍
  • Боооооже😍😍😍😍ну шо це хороші новини,одна за одною 😍Віталік!!!!! Бажаю тільки миру і щастя вашій родині!Ну який молодець😍🔥
  • Дві чудові новини за день! Заради таких новин і варто всім нам жити. Бажаю вам стільки щастя, скільки зможете забрати!!!!! ❤❤❤❤❤ Як я рада за тебе, Вітасю!!! Ти чарівний! Ти найкращій! Боже, як же я за тебе рада🙏🏻🥹❤️
  • Вітаю вас, це чудова новина❤️❤️❤️

Читайте також: Телеведуча Лілія Ребрик поділилася зворушливими фото з виписки новонародженої Адель

«Ніжний друг» Кіркорова Сергій Лазарєв з’явився на публіці в образі трансвестита

Близнюкам — перемога, а Скорпіонам — скандали: Гороскоп для всіх знаків Зодіака на 24 березня