in

Віталій Козловський вперше став батьком: показав першу світлину з сином та розсекретив свою дружину

Український співак Віталій Козловський, який на своє день народження, 6 березня, зізнався, що одружився, вперше став батьком та поділився першою світлиною новонародженого.

Наразі стало відомо, що дружиною артиста стала його піар менеджер Юлія Бакуменко, яка подарувала для нього сина. Молоді батьки назвали первістка Оскаром, що в перекладі означає «божественний».

«Нещодавно Україна отримала «Оскар», і ім’я мого сина було на вустах мільйонів людей. Я придумав. Колись давно був у гостях в Італії у мами, і там одна українка назвала свого синочка Оскар. Я людина, яка співає, і сприймає фонетикою. Це ім’я означає «божественний», і мені це запало в душу, бо я його раніше асоціював з нагородою в Голлівуді, а тут відзначив, що це дуже гарне ім’я«, — розповів Віталій.

Віталій Козловський вперше став батьком

В інтерв’ю Раміні Есхакзай Козловський зізнався, що у них з дружиною були партнерські пологи. З самого початку вагітності зірка боявся бути присутнім на пологах, адже вважав, що це потім позначиться на їхніх подальших сексуальних відносинах.

«Юля наполягала, я скажу, і це буде меседжем всім чоловікам, які вагаються, чи бути на пологах. Я сьогодні безмірно кохаю дружину, і дуже вдячний за те, що їй довелося пройти і прошу вибачити, що був десь егоїстичним. Пишаюся своєю дружиною, що вона цьому світу подарувала такого красивого, доброго і, сподіваюся, талановитого хлопчика. Мені важливо було бути на цих пологах і на власні очі побачити цей процес», — додав співак.

Дружиною співака стала Юлія Бакуменко

Коли син з’явився на світ, Віталій навіть розплакався і відчув себе найщасливішою людиною.

«Я зрозумів, що найщасливіша людина у світі, тому що маю змогу бути живим, здоровим та відчути нове життя. Це велике чудо, щастя. Я зараз живу цим — простими речами. Я раніше жив сценою — була головніша за всіх музика. Тепер, якщо робити цю музику, тільки натхненну синочком«, підсумував Козловський.

Читайте також:Народилася раніше: Лілія Ребрик детально розповіла про треті пологи та чи був на них присутній її чоловік

Таро гороскоп на 5 квітня: Що чекає на вас у п’ятницю

«Тая, ти дура?!» — дубляж на інтерв’ю зрадниці Повалій підірвав мережу