in

Фатальні красуні «Роккі»: як виглядали перші дві дружини голлівудського актора Сильвестра Сталлоне

77-річний голлівудський актор Сильвестр Сталлоне понад 30 років одружений на Дженніфер Флавін. Подружжя виховує трьох доньок — Софія, Сістін та Скарлет. Але за плечима кінозірки ховається ще два шлюби.

Сильвестр Сталлоне одружений з американською моделлю Дженніфер Флавін

З першою дружиною — Сашою Чак, кумир 80-х років, познайомився під час зйомок фільму «Роккі». У 1974 році закоханні зіграли весілля та згодом у їхній молодій сім’ї народилося двоє синів. Старший пішов по батькових стопах та став актором, але його життя обірвалося у віці 36 років. А у молодшого сина діагностували ранній дитячий аутизм.

Сильвестр Сталлоне та Саша Чак

У Саші Чак могла б скластися кар’єра акторки — її затвердили на головну роль, але вона відмовилася, адже саме в той період допомагала Сильвестру писати сценарій майбутнього фільму. Жінка часто з’являлася з актором на світських заходах, щоразу демонструючи розкішні брендові сукні. Їхній шлюб протримався до 1985 року. Що стало причиною прийняття такого рішення — невідомо.

Сильвестр Сталлоне з Сашею Чак

Сталлоне не довго залишався холостяком, майже відразу після офіційного розлучення він став зустрічатися з данською акторкою та фотомоделлю Брігіттою Нільсен. Наприкінці 1985 року знаменитості узаконили свої почуття. Однак, початок сімейного життя видався неспокійним. Родичі не підтримали вибір Сильвестра та засуджували Брігітту за її ганебні материнські почуття — вона не займалася вихованням сина від першого шлюбу, а просто після розлучення звалила всі обов’язки на батька.

Весілля Сильвестра Сталлоне та Брігітта Нільсен

Поговорювали, що Нільсен вийшла заміж за актора заради просування своєї кар’єри і це дійсно згодом підтвердилося, але тоді подружжя вже розлучилося, проживши разом півтора року.

Сильвестр Сталлоне та Брігітта Нільсен

Читайте також: «Всі жінки — відьми» — як змінилися актриси культового серіалу 25 років потому

Кіркоров терміново вилетів із РФ після теракту в «Крокусі» у супроводі посиленої охорони (ВІДЕО)

Зірка серіалу «Кріпосна» вдруге став батьком та поділився першим фото новонародженого