in

Слідом за Галкіним: Алла Пугачова потрапила у списки іноагентів РФ

Легендарну російську співачку Аллу Пугачову, яка публічно засуджує повномасштабне вторгнення РФ в Україну, хочуть внести у списки іноагентів в Росії.

Радянська артистка ще з перших днів кривавої війни в Україні виїхала разом із сім’єю до Ізраїлю. Її чоловіка, російського гумориста Максима Галкіна, ще у 2022 році визнали іноагентом в Росії через його публічні висловлювання та критику керівничої верхівки Кремля. Нещодавно стало відомо, що Генеральна прокуратора просить внести у «чорний список» і саму Примадонну. Таку інформацію повідомив на своїй сторінці в Телеграм голова Федерального проєкту з безпеки та боротьби з корупцією Віталій Бородін.

«Почалася процедура визнання Алли Пугачової іноземним агентом, прокуратура просить Міністерство юстиції РФ визнати Пугачову іноземним агентом». Сподіваюся, контролюючі органи доведуть цю справу до кінця» — написав Бородін.

У Росії розпочалася процедура визнання Пугачової іноземним агентом

Росіян неабияк розлютила поведінка Алли Борисівни у зв’язку з останніми подіями в Росії. Колишні шанувальники чекали від співачки співчуття постраждалим, які загинули під час теракту у «Крокусі» 22 березня. Однак, артистка вирішила притримати свої думки при собі. Через це жителі РФ почали погрожувати Пугачовій та стали вимагати позбавити її звання народної артистки.

Читайте також: «Квиток в один кінець!», — Галкін жорстко потролив Лоліту після заяви про те, куди подінуть її прах

Колишній чоловік Трінчер зізнався скільки заробляє в місяць і як купив три квартири в Києві

«Вмазала сестрі-зрадниці» — старша сестра Наталії Корольової публічно підтримала Україну