in

Вже рік живе з іншим чоловіком: в Мережі з’явилися фото, на якому Полякова зраджує чоловікові

Незважаючи на деякі непорозуміння у сім’ї Ольги Полякової і Вадима Буряковського, про які співачка сама розповідала в ефірі свого авторського шоу, їхній шлюб донедавна вважався непохитним.

Незважаючи на серйозну різницю у віці — 16 років, артистка завжди пишалася тим, яка романтика панує у їхніх відносинах і з задоволенням згадувала про знайомство з майбутнім чоловіком. Однак, як виявилося, у стосунках співачки і бізнесмена не все так гладко, ба більше, епатажна артистка вже більше року живе з іншим чоловіком.

Про шокуючі подробиці інтимного життя «королеви ночі» розповів відомий український блогер Богдан Беспалов. За наявною у нього інформацією у Полякової закрутився роман із кулінаром Владиславом Міцкевичем. Цікаво що сам Міцкевич підтвердив, що вже довгий час перебуває у стосунках з Ольгою і опублікував серію підтверджуючих фото, які, щоправда, невдовзі поспішив видалити.

Полякова і Міцкевич

На світлинах Оля Полякова і Владислав Міцкевич відверто цілуються, причому видно, що фотографії зроблені у різні дні у різних місцях і позують у різному одязі.

«Найстрашніше у цьому всьому, що вона рік у цьому будинку… скільки вона сторіс записала з цього ракурсу, з іншого, коротше, зі всіх. Думаю, для всіх вас це був секрет. Так, с*а образливо, не за себе, за вас, обманутих людей, які говорили про ідеальну сімʼю», — написав кулінар на своїй сторінці у Інстаграм.

«Ось вона приїхала до кінця забирати свої речі, вона з*балася з нашого дому. Наступні сторіз доказ, що ми разом були», — додав чоловік і поділився подробицями епізоду, як він викинув через вікно туфлі артистки, коли вона вибиралася від нього.

Коли Беспалов попросив Міцкевича підтвердити чи заперечити справжність фото, екс-коханець Полякової лише лаконічно відмітив, що йому «туфель шкода».

нагадаємо Ольга Полякова і Владислав Міцкевич  свого часу разом вели шоу «Він готує, вона керує». Наразі сама артистка ніяк не прокоментувала інформацію, яку «злив» у мережу Владислав. Можливо тому, що вона зараз перебуває у Ніці, де зайнята зйомками нового відвертого кліпу разом зі своєю старшою донькою Машею.

Гороскоп на 31 березня 2024 року для всіх знаків зодіаку за картами Таро

76-річна Софія Ротару несподівано показала невістку і публічно звернулася до неї англійською