in

«Треба ж якось пристосовуватися!» — Максим Галкін дав зрозуміти, що припиняє спілкуватися російською

В минулому році гуморист Максим Галкін сам зініціював традицію робити відеозвіт про кожен свій концерт.

Закінчення 2023-го для жителів Землі обітованої виявилося непростим — у зв’язку із ракетними атаками ізраїльських міст угрупуванням ХАМАС і початком після цього війни у Секторі Гази сім’я Галкіна змушена була тимчасово переїхати на Кіпр. артисту довелося перенести концертний тур по Їзраїлю, проте все ж вдалося виступити у Швейцарії та в Іспанії.

Восьмого січня пародист, хоча із запізненням, проте все ж дотримався традиції і показав нарізку відео із концерту у Цюріху. «Ділюсь з вами відеоспогадом від зустрічі із глядачами у Цюріху 5 грудня. У передноворічній метушні не встиг поділитися враженнями від цієї чудової публіки. Дякую за привітний прийом! Досі переглядаю фрагменти та чекаю на нову зустріч!», — підписав публікацію Максим Галкін.

На записі чути, як чоловік Пугачової демонструє на сцені знання іноземних мов. «Треба ж якось пристосовуватися», — прокоментував він, очевидно, натякаючи, що йому все менше доводиться користуватися російською.

Читайте також Зовсім не виглядає сумуючим за домом: загорілий Галкін на фоні тропічного пейзажу розсекретив плани на майбутнє

Агутін та Варум організували благодійний тур, всі кошти від якого перерахували для України

Схиляли публічно підтримати війну: зрадниця Анна Асті прийняла умови Кремля аби врятувати кар’єру після «голої вечірки»