in

Зірки пророчать Скорпіонам — справжній джекпот, Ракам — прекрасний день: гороскоп для всіх знаків Зодіака на 29 березня

Астрологи склали прогноз на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку. Ракам зірки пророчать прекрасний день. А Скорпіони зірвуть джекпот. Що цей день принесе саме вам — читайте в гороскопі нижче.

Овен

Овни можуть побалувати себе дорогими покупками. Не шкодуйте грошей і потіште себе новим одягом, технікою або навіть прикрасами. Ви на це заслуговуєте, здійсніть свою маленьку мрію.

Телець

Астрологи вважають, що Тельці можуть серйозно засмутитися. На вас чекає гірка правда, яка відкриє вам очі. Не завжди все буде по-вашому, з цим потрібно змиритися.

Близнюки

Близнюкам варто позбутися страхів і комплексів. Ви стоїте на одному місці і не даєте собі рухатися вперед. Час зважитися на глобальні звершення.

Рак

Сьогодні ви можете відчути різке збільшення енергії та натхнення. Це буде прекрасний день для спілкування та обміну ідеями. Можливо, ви знайдете нових друзів або партнерів, які поділяють ваші інтереси.

Лев

На Левів чекає приємний день, вам не варто перейматись і боятися проблем. Удача буде на вашому боці і вбереже від усіх проблем. Тому робіть те, що планували.

Діва

В п’ятницю Дівам варто прислухатися до своєї інтуїції. Не поспішайте чинити так, як кажуть вам інші. Приймайте рішення, слухаючи лише себе і своє «шосте почуття».

Терези

Астрологи радять Терезам налагодити відносини з далекими родичами. Надалі вам знадобиться їхня допомога і підтримка. А тому постарайтеся знайти з ними спільну мову.

Скорпіон

Скорпіони зірвуть справжній джекпот. Ви зумієте розбагатіти завдяки випадку, який важливо не упустити. Звертайте увагу на знаки згори, вони вкажуть вам на правильний шлях.

Стрілець

Стрільцям варто економити гроші і задуматися про заощадження на «чорний день». Цінуйте свої доходи і не витрачайте їх на дрібниці. В іншому випадку ви залишитеся без засобів до існування.

Козоріг

Козероги зможуть досягти небувалих висот на роботі. Однак це не сподобається тим, кого ви залишите за собою. Готуйтеся до підлих інтриг, в які вас спробують втягнути.

Водолій

Водолії будуть сильно злитися, хтось вирішив максимально випробувати ваше терпіння. Не піддавайтеся на провокації, нехай вороги не доб’ються свого. Своїм спокоєм ви зв’яжете їм руки.

Риби

Сьогодні настав той день, коли варто розпочати роботу над своєї мрією. Ви будете рухатися в правильному напрямку і зовсім скоро вас очікує бажаний результат.

«Царство небесне»: в Росії похоронили Аллу Пугачову після теракту в «Крокус Сіті Холі»

Терезам — мішок грошей, Водоліям — гучний скандал: Таро-гороскоп на 29 березня