in

З модною зачіскою та гламурним макіяжем: Приходько показала, як виглядає її 14-річна дочка від грузинського бізнесмена

36-річна співачка Анастасія Приходько — багатодітна мати.

У шлюбі з нинішнім чоловіком Олександром заслужена артистка України виховує двох спільних синів – 8-річного Гордія та 3-річного Луку. Також епатажна знаменитість має старшу доньку Нану від попередніх стосунків із грузинським бізнесменом Нуріком Кухілавою. 30 березня дівчина відзначила свій День народження – їй виповнилося 14 років.

З цієї нагоди Анастасія ніжно привітала Нану зі святом через свою сторінку в Інстаграм та зворушила передплатників архівними фотографіями зі спадкоємицею. На одному зі знімків співачка показала першу мить після народження Нани. На ньому вона притискає до грудей крихітне маля. «Ці перші хвилини, коли ти з’явилася на світ, я пам’ятаю, як зараз!!!», — поділилася співачка.

Фото: instagram.com/prykhodko_official

На іншій фотографії Нана постала зовсім дорослою — у декольтованій білій сукні, з розпущеним волоссям та ефектним макіяжем. «Я тебе люблю!», — зізналася мама доньки.

Також знаменитість показала, як привітала спадкоємницю із 14-річчям. Цього дня Анастасія мала виступ, проте вона встигла привітати з Днем народження рідну людину. На фото іменинниця позує зі святковим тортом із символічними цифрами. Нана мило посміхалася, вражаючи зовнішньою схожістю зі своєю зірковою мамою.

Читайте також. «Дякую за весняний настрій!» — Святослав Вакарчук вразив подібністю до мами на рідкісному спільному селфі

Максим Галкін несподівано зізнався, що сумує за своєю роботою на російському ТБ

Гороскоп на 3 квітня: Що прогнозують зірки?