in

Максим Галкін несподівано зізнався, що сумує за своєю роботою на російському ТБ

Максим Галкін – артист різнопланового жанру.

За роки своєї творчої кар’єри він встиг проявити себе співаком, актором, пародистом, стендап-коміком і, звичайно, телеведучим. Саме як провідне популярне сімейне шоу «Краще за всіх» Максим Олександрович найбільше сподобався глядачам різного віку, занять та соціального статусу. Його безмежна чарівність і вміння порозумітися з маленькими героями програми зробили її одним з найрейтинговіших шоу на російському телебаченні.

Практично під кожною публікацією Галкіна в Інстаграм підписники ностальгують про часи, коли саме він радував їх своєю появою на телеекранах як ведучий «Найкраще за всіх». Першого квітня артист поділився уривком запису одного з ефірів і зізнався, що він також «з великою вдячністю згадує роки роботи на найкращій програмі». Також Максим Галкін подякував усім творцям шоу та передав їм «полум’яний привіт».

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Максим Галкин (@maxgalkinru)

Деякі підписники Галкіна сприйняли пост як ознаку того, що той сумує за російським телебаченням і навіть збирається повернутися на батьківщину. Більшість із задоволенням ще раз пережили приємні емоції і висловили Максиму Олександровичу компліменти та слова подяки в коментарях:

  • Краще Максима НІ, не ображатиму інших артистів що приїжджали до нас, але тільки в порівнянні розумієш його брилу таланту, розуму, Інтелекту, Інтелігентності!!!
  • Ця передача була цікавою, коли був Максим ведучим, а зараз вона не цікава, перестала дивитися!
  • Ваня Ургант та Максим — найкращі розмовники з дітьми на ТБ)
  • Найкращий ведучий цієї передачі! І ніхто його не замінить! Я вже не дивлюся без нього на цю передачу.
  • Максиме, дякую вам за все що ви робите ❤️ Ця страшна війна показала хто людиною залишився і не боїться казати правду про війну в Україні, за що вам велике дякую ♥️

Читайте також: Максим Галкін показав на відео свій маєток в Ізраїлі та порівняв його із замком у Підмосков’ї

«Дякую за весняний настрій!» — Святослав Вакарчук вразив схожістю з мамою на рідкісному спільному селфі

З модною зачіскою та гламурним макіяжем: Приходько показала, як виглядає її 14-річна дочка від грузинського бізнесмена