in

«Тая, ти дура?!» — дубляж на інтерв’ю зрадниці Повалій підірвав мережу

Українська акторка дубляжу Катерина Сергеєва розсмішила мережу пародією на інтерв’ю відомої співачки українського походження Таїсії Повалій, яка вихваляє РФ та цьогоріч на виборах в Росії проголосувала за «світле майбутнє»

Нещодавно скандальна співачка стала гостем програми російського пропагандиста Бориса Корчевнікова, якому пожалілася про своє минуле та те, як почувалася безпорадною під час Помаранчевої революції. А також заявила, що «ЕсВеО» стало для неї спасінням.

Натомість Катерина зробила пародію на це інтерв’ю та розмістила на своїй сторінці в Інстаграм. Підписники охрестили цей витвір справжнім шедевром.

«Борисе, я врятувалася! Учора ходила до ворожки, а вона мені: «Тая, ти дура?». А я така: «А хто це говорить зі мною?» А вона така: «Це я»! А я така: «Хто я? Поясніть мені». У мене ж у мозку вже навіть звивин не залишилося, вони на локонах, бачиш?» – заявила нібито Повалій.

Тако здублювали і самого Корчевнікова, який має помітні проблеми з мовленням.

«Боже, Борисе, я завжди схиляла голову перед твоєю російською. Яка дикція! Ти наче передаєш усю суть вашого народу, тобто суть без суті. І я рада, що примазалася до вас. Я вставила зуби. Шкода, не знайшла клініку, де вставляють мозок», — видала дублерка Повалій.

В коментарях підписники були в захваті від побаченого та зазначили, що в цього інтерв’ю одна лише правда.

  • Ну просто 🔥🔥🔥 голос бориса — попадання стовідсоткове!!!
  • Дякую ❤️ бо в оригіналі не можливо дивитися і три секунди 👏👏👏👏
  • Це шедевр!!!!🔥🔥🔥
  • Респект Вам,Катерина!Слухати Вас,Ваш голос, одне задоволення,тим паче в цьому напрямку! Будемо чекати Ваших нових озвучок.
  • Навіть дубляж створює Таю більш справжньою і органічною, ніж оригінал. Бо оригінал — це суцільний і бездарний фальш.

Читайте також: Потап у Німеччині презентував себе як артист «російського ретро»: куди насправді спрямована «благодійна» допомога

Віталій Козловський вперше став батьком: показав першу світлину з сином та розсекретив свою дружину

Все в пальмах і квітах: Галкін несподівано розсекретив вулицю, на якій знаходиться їх з Пугачовою особняк в Кесарії