in

Потап у Німеччині презентував себе як артист «російського ретро»: куди насправді спрямована «благодійна» допомога

Репер Олексій Потапенко, який під час повномасштабного вторгнення вільно перетинає кордон та значну частину часу проводить в Європі, запланував концерт у Німеччині.

Захід відбудеться 13 квітня, під час якого Потап планує виконати російські хіти з репертуару дуету «Потап і Настя», а також гуртів «MOZGI» та «Время и стекло». Мало того, але на афіші співак, який неодноразово говорив, що прославляє нашу культуру за кордоном, презентований як представник «російського ретро»: «RUSSIAN RETRO – POTAP LIVE».

На цю несподівану новину звернув увагу український блогер Богдан Беспалов та поділився своїми думками в блозі. Пліткар також зауважив, що на афіші немає жодного натяку на те, що концерт проводиться з благодійною метою. Адже коли артисти організовують подібні заходи, то зазвичай вказують, що кошти відправлять на ЗСУ або на допомогу українським біженцям. Як стверджує Беспалов, інформація, яка вказується на афіші, завжди узгоджується з виконавцем, тобто, Потап в курсі, що його презентували саме, як «артиста російського ретро»,

Потап презентував себе в Німеччині, як артист «російського ретро»

«У своєму Інстаграмі артист часто говорить, що прославляє Україну на увесь світ. Мабуть, «російське ретро» один із дієвих інструментів Потапа?.. Олексій за роки повномасштабного вторгнення настільки себе закопав з точки зору репутаційних зашкварів, що інцидент з афішою ставить жирну крапку в прозорості його проукраїнських намірів та репутації». — підсумував Беспалов.

Читайте також: «Не облиш мене!»: Потап публічно звернувся до Насті Каменської з проханням

Після скандалу з інтимними знімками, Полякова, зізналася що фото справжні і відповіла, чи буде судитися з Міцкевичем за їх розповсюдження

Гороскоп на 5 квітня: Що чекає на знаки зодіаку у п’ятницю