in

«Часник є, цибуля садиться» — автор хіта «Скоро вже буде Паска» 6-річний Матвійко потішив новим відео

6-річний блогер з Черкащини, Матвійко Брус, який прославився своїм минуло річним хітом «Скоро вже буде Паска», потішив українців новим відео.

Рік тому, напередодні Великодня, хлопчик записав потішний ролик, в якому закликав українців готуватися до свята. Лише за тиждень публікація набрала понад 10 мільйонів переглядів. Матвій не боїться камери, тому залюбки розповідає про сільське життя. Його сім’я займається фермерством, а у батька є свій ютуб-канал, де він ділиться власними секретами, як доглядати за городиною та робити ковбасу.

Цьогоріч юний блогер знову нагадав українцям про прийдешнє свято. У відео хлопчик прозвітував що весняні роботи на городі робляться, а бабуся його без змін — все в тій же червоно-синій куртці, що й минулого року. Відповідний ролик опублікував батько Матійка в TikTok.

Автор хіта «Скоро вже буде Паска» потішив новим роликом

«Друзі, часник є, цибуля садиться. Бабуся в цій самій курточці. Значить шо? Скоро вже буде Паска! Так що – заказуйте м’ясо та ковбасу, та сардельки, та курочку. Все-все те, що є домашнє, – заказуйте», – розрекламував Матвій свою домашню продукцію.

Свій ролик хлопчик завершив патріотично зі словами: «Слава Україні» – «Героям Слава».

Читайте також: «Мене просто обманули» — Сєрга розплакався, згадуючи, як виступав в окупованому Криму і заробляв в РФ під час війни

Засвітився з новою пасією: Потап виступив у проросійському клубі в Німеччині з російськими хітами

«На злочинницю чекає в’язниця»: Лоліта замішана в шахрайській афері