in

«Падаєш у прірву»: дружина переможця шоу «Голос країни» Романа Сасанчина втратила дитину

Дружина українського співака та переможця вокальних шоу «Голос. Діти» та «Голос країни» Романа Сасанчина, Іванна повідомила про горе у їхній сім’ї.

Ще наприкінці минулого року подружжя планувало про другу дитину. І вже цієї весни молода сім’я дізналася радісну звістку — Іванна вагітна. Але їхнє щастя несподівано обірвалося — дівчині повідомили, що вагітність завмерла. В Інстаграм-сторіс блогерка поділилася, як справляється з наслідками втрати та що їй довелося пережити за останні два тижні.

«Все відбулось супершвидко, незрозуміло. В один день ти дізнаєшся, що ти вагітна, і в тебе одразу купа думок, купа планів. Ти бачиш перед собою ціле нове життя. Багато про що починаєш мріяти, і через декілька днів тобі говорять, що вагітність завмерла. І ти з такого щасливого періоду швидко падаєш у таку прірву суму, страху, якогось розчарування. Але я вже прожила все, і я розумію, що потрібно жити далі. В мене є Лізочка, і вірю, що все буде добре«, — розповіла Іванна.

Дружина Романа зізнається, що вірить у світле майбутнє, а з наслідками минулого їй довелося боротися за допомогою гормональної терапії.

«Два тижні я жила в болі. Мене боліло все. Головне, що лікар сказала, що не будемо робити ні вишкрібання, ні нічого вакуумом, а просто спробуємо гормонами викликати ще раз менструацію, щоб пішов новий цикл. І можливо, не треба буде втручатися туди хірургічно. Живіт болів жахливо, знеболювальні не допомагали, мене нудило. Ніби стало трохи легше«, — додала блогерка.

Дружина Романа Сасанчина втратила дитину

Читайте також: Не пройшло і місяця: Лілія Ребрик після третіх пологів повернулася на роботу

Готує гастрольний тур Європою: Пугачова збирається зробити подарунок шанувальникам на честь свого ювілею

«Разом із Тонею» — Ольга Сумська прогулялася Києвом та згадала доньку, яка мешкає в РФ