in

Готує гастрольний тур Європою: Пугачова збирається зробити подарунок шанувальникам на честь свого ювілею

Найзнаменитіша зірка радянської та російської естради Алла Борисівна Пугачова за кілька днів відзначить 75-й День народження.

Зважаючи на масштаб та популярність співачки, нікого не здивує, що й свято з цього приводу вона влаштує грандіозне. Нещодавно її давній друг, музикант, засновник рок-гурту «Квіти» Стас Намін розповів, що багато друзів співачки з РФ отримали запрошення на церемонію, у тому числі й він особисто.

У ряді Telegram-каналів також з’явилася інформація про те, що Примадонна готує сюрприз своїм закордонним фанатам та влаштує концертний тур країнами Європи. Про це повідомив музичний продюсер Сергій Дворцов.

Алла Пугачова готується до святкування свого ювілею

«Своє 75-річчя вона не хоче залишити поза увагою. Вона випустить новий альбом в Ізраїлі 15 квітня та покличе на ювілей своїх друзів-іноагентів, щоб влаштувати так званий шабаш. Алла Борисівна дасть перший сольний концерт безпосередньо в Ізраїлі, а потім проїде із гастрольним туром по всій Європі», — заявив продюсер.

Нагадаємо, цього року Алла Пугачова відновила творчу діяльність: уперше за п’ять років презентувала нову пісню, а також випустила альбом «PS», до якого увійшли 20 пісень, записаних із ювілейного концерту артистки у Кремлівському палаці у 2019 році.

«Мені за це платили 50 тисяч в місяць»: Міцкевич розповів, як завершився роман із Поляковою та як його кинула команда співачки

«Падаєш у прірву»: дружина переможця шоу «Голос країни» Романа Сасанчина втратила дитину