in

«Разом із Тонею» — Ольга Сумська прогулялася Києвом та згадала доньку, яка мешкає в РФ

Відома українська акторка Ольга Сумська поділилася сімейними контентом.

Актриса відправилася на прогулянку Пейзажною алеєю в Києві разом зі своїм чоловіком Віталієм Борисюком та молодшою донькою Анною. Вигуляла зіркова сім’я і своїх домашніх улюбленців — песиків породи чихуахуа Джесіку та Жасмін. Акторське сімейство помилувалося цвітінням сакур та магнолій. Для прогулянки Сумська обрала широкі темні штани карго, білу футболку та жакет вишневого кольору.

Ольга Сумська та Віталій Борисюк
Молодша донька Ольги Сумської
Ольга Сумська

Не пройшла Сумська й повз особливого для неї місця, де посаджене деревце сакури. Саме його вона колись саджала разом із старшою донькою Антоніною Паперною, яка наразі проживає в РФ та обрала мовчазну позицію щодо війни в Україні. Ольга неодноразово намагалася виправдати її рішення, але щоразу потерпала від злісних коментарів.

Сумська пригадала, як саджала сакуру із старшою донькою

Додамо, що Тоня Паперна народилася в шлюбі Ольги з Євгеном Паперним. Зараз актриса заміжня за відомим російським актором Володимиром Ягличем. Зіркова мама неодноразово ділилася, що не бачилася з донькою вже більше двох років, але в думках мріє «обійняти рідну кровинку та побачити онуків».

Читайте також: «Падаєш у прірву»: дружина переможця шоу «Голос країни» Романа Сасанчина втратила дитину

«Падаєш у прірву»: дружина переможця шоу «Голос країни» Романа Сасанчина втратила дитину

У Мережі з’явилися фото понівеченої Камалії в синцях та крові: співачка прокоментувала