in

«Мені за це платили 50 тисяч в місяць»: Міцкевич розповів, як завершився роман із Поляковою та як його кинула команда співачки

Зірковий кухар та блогер Владислав Міцкевич, який  нещодавно зробив провокаційну заяву про те, що нібито мав любовний зв’язок з українською співачкою Олею Поляковою, розкрив нові деталі скандалу.

Варто нагадати, що вночі, 30 березня ведучий проекту «Він готує, вона керує», який він вів у парі зі співачкою, обнародував фото, на яких обіймається та цілується з одруженою Поляковою. На ранок він видалив всі сторіс та публічно попросив вибачення у зірки та її чоловіка, заявивши, що ці публікації злив під дією алкоголю та антидепресантів.

Оля Полякова та її сім’я

В інтерв’ю Богдану Беспалову Міцкевич зізнався, що працював у команді артистки за 50 тисяч гривень, а згодом між ними виник конфлікт і він намагався його владнати після публічних відеооткровень, але Ольга його заблокувала. За його словами, вони познайомилися на зйомках і у них склалися відразу дружні відносини.

«Я зі всіма знайомий. І з чоловіком – нормальний мужик. З Машею знайомий, з Алісою. Ну коротше, нормально ми спілкувалися. Відверто, я впевнений в цьому, в нас була велика симпатія. Ми мали гастролі, всюди були з нею», — поділився Владислав.

Міцкевич злив любовні фото з Поляковою

Кулінар і надалі планував продовжувати співпрацю із блондинкою, але проти цього нібито виступив її продюсер — Михайло Ясинський. І саме резонансні відео поклали край у їхній дружбі.

Ми спілкувалися через дві години після того, як ці відео зʼявилися. Ми обговорювали цю ситуацію. Звісно, я попросив пробачення. Я написав Вадику, що така ситуація склалася, що я більше не чіпатиму твою сімʼю… По-перше, потрібно розуміти, що це все хайп. По-друге, якщо б це було правдою, то потрібно розбиратися не зі мною, а зі своєю другою половинкою», — додав Міцкевич.

Оля Полякова та її продюсер

Причиною конфлікту стало те, що Владиславу не заплатили 50 тисяч гривень за другий місяць роботи. Кулінар вів ТікТок сторінку Полякової і, коли прийшов час другої оплати, Ясинський почав вимагати всі чеки та звіт про витрати. Саме через це артист посварився з командою зірки та згодом намагався все владнати і навіть на фоні цього — запустити новий спільний проект.

«Я їй писав учора. Вона мене всюди заблокувала. Ми маємо розуміти, що кожній людині потрібен час вибачити чи не вибачити. Мені здається, що вибачити можна все, бо образа – це проблема того, кого образили. Було б розумніше комунікувати зі мною і зробити на цьому якийсь продукт. Це було б цікаво«, — пояснив Міцкевич.

Читайте також: «Олю, у цей момент мені соромно за вас!», — Полякова відкрила пляжний сезон і потрапила у скандал

Близнюкам — грошова карта, Козерогам — неприємності, а Дівам — подарунок долі: гороскоп по картах Таро на 12 квітня

Готує гастрольний тур Європою: Пугачова збирається зробити подарунок шанувальникам на честь свого ювілею