in

«Кому не вистачає волі позбавити Лорак та Повалій звань народних?»: Дмитро Антонюк пригадав про зрадниць та до чого тут Злата Огнєвіч

Вже понад десять років триває російсько-українська війна, деякі співачки-зрадниці українського походження, які перейшли на бік темряви та підтримали повномасштабне вторгнення, ще досі носять звання Народних артисток України.

З приводу цієї ситуації висловився головний диригент і художній керівник ансамблю пісні й танцю Збройних Сил Міністерства оборони України Дмитро Антонюк. В своєму інтерв’ю він обурився, що за колишньою нардепкою Таїсією Повалій, яка входила до складу фракції «Партії регіонів» та наразі хизується російським паспортом і заявляє що «Росія її врятувала», закріплено звання народної артистки України. Не пройшов Антонюк і повз опальної співачки Ані Лорак, яка розвеселяє російську аудиторію в той момент, коли її влада віддає наказ знищувати цілі міста її Батьківщини.

«У нас, по-моєму, тільки одна Таїсія Повалій досиділа аж до самого кінця, поки не втекла, і зараз пишається тим, що вона громадянка Росії. Ну і, Бог з ними. Я не знаю, чому вона досі народна артистка України. Мені не зрозуміло. В кого не вистачає волі позбавити таких людей, як Ані Лорак, звань народних?»  — поцікавився Дмитро.

Таїсія Повалій у Верховній Раді

У період коли Повалій працювала у Верховній Раді, співачка Злата Огнєвіч теж спробувала зайняти червоне крісло під куполом. Цей вибір артистки неабияк розізлив головного диригента країни, хоча він з розумінням поставився до причин, які спонукали артистку до такого рішення.

Ані Лорак досі носить звання Народної артистки України

«Так, я підтверджую. Я їй тоді сказав: «Ти мене не ранила – ти мене вбила». Оце дослівно. Я казав їй: у тебе ж є приклади. І Руслана, і Вакарчук, який двічі заходив і не витримував. Я так розумію, що у Злати були якісь зобов’язання перед людьми, які фінансово допомогли їй забезпечити участь у Євробаченні. Мені здається, що тільки це. Її підсадили на гачок. Вона розуміла, що комусь винна, що треба зайти, що треба бути обличчям. Але я був дуже радий, що вона недовго там перебувала», — поділився своїми думками Дмитро.

Злата Огнєвіч

І коли ж Злата все ж зрозуміла, що їй не місце у політиці, Антонюк зрадів такому рішенню.

«Пам’ятаю навіть, коли був у нашому військовому шпиталі в Києві – дзвінок. Вона каже: «Дмитре Жановичу, все, звідти втекла». Я відповів, що неймовірно тішуся. Наїлась, набачилась, начулася. Ти як артистка зі сцени, з маленької чи величезної, можеш сказати набагато більше«, — додав Антонюк.

Злата Огнєвіч

Читайте також. У Мережі з’явилися фото понівеченої Камалії в синцях та крові: співачка прокоментувала

Збрила бороду та волосся: як зараз виглядає Кончіта Вурст, яка стала переможницею «Євробачення-2014»

Водоліям — успіх, а Овнам варто вийти за межі комфорту: гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 13 квітня