in

«Питання заробітку»: відомий продюсер пояснив, чому Потап виступає в німецьких клубах з російськомовним репертуаром

Нещодавній виступ скандального репера Олексія Потапенко у німецькому місті Філлінген-Швеннінген, куди частенько заходять російські знаменитості, викликав неабиякий резонанс в українців. Під час свого виступу він виконав російськомовні пісні дуету «Потап та Настя» та гуртів «MOZGI» і «Время и Стекло «.

Цю ситуацію вирішив прокоментувати відомий продюсер Михайло Ясинський. У розмові зі Славою Дьоміним він заявив, що зараз у кар’єрі співака складний період, а у Німеччині він виступив заради грошей. Варто зазначити, що це перший концерт Потапа від початку повномасштабного вторгнення.

«Я думаю, щоб заробити гроші! Для того щоб будувати будь-яку кар’єру, треба ресурс насамперед фінансовий. Я думаю, що це для нього питання заробітку. Чому саме з таким репертуаром? Напевно тому, що іншого немає і скоріш за все, мені так здається, нескоро він з’явиться через певні творчі процеси, які відбуваються з цим артистом. Він зараз переживає складний період в своїй кар’єрі і він не один«, — пояснив Михайло.

Ясинський зазначив, що Потапенко, можливо, й сам усвідомлює, що цей вчинок негативно позначиться на його кар’єрі, але зараз у нього просто безвихідна ситуація.

«Олексій Потапенко робить ставку на аудиторію. І ось, якщо він бачить, що іншої аудиторії в нього немає, ніж та, яка була в цьому клубі в Німеччині, що він має робити? Створювати продукт для аудиторії, яка його просто хейтить? Якщо ця аудиторія від нього або відвернулася, або не повертається до нього, що робить бізнесмен, який має збувати свій товар? Він має шукати іншу аудиторію і він її знаходить. Може так статися, що вона буде достатньо численна для того, щоб він працював дуже-дуже багато років» — додав продюсер.

Читайте також: Дан Балан розповів про роман з Тіною Кароль і зізнався чи спілкуються вони зараз

Овнам — нові виклики, Близнюкам — справжній джекпот: гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 14 квітня

Ракам — шанс на мільйон, Козерогам — повний розгром: гороскоп по картах Таро на 14 квітня